Top 3 schimbări pe care să le faci în acest an

Iată-ne ajunși deja în a doua jumătate a lunii ianuarie din noul an! Dacă în noaptea de Revelion, mulțumită energiei generale, aveai o grămadă de idei despre cum o să arate 2018 pentru tine, cu cât trece mai mult timp, cu atât parcă motivația de a duce planurile la bun sfârșit scade. Nu ar trebui să lași timpul să mai treacă, ci să acționezi chiar începând din acest moment, modificând mici detalii ale vieții tale, care s-ar putea să îți aducă satisfacții nebănuite în cel mai scurt timp. Și cum ar fi să începi cu cele mai la îndemână? Dacă nu știi care sunt acestea, am pregătit pentru tine top 3 schimbări preferate de majoritatea oamenilor.

Schimbarea de look

Oricine ar vrea să arate mai bine, indiferent de statusul afișat în momentul respectiv. Iar acum ai la îndemână toate serviciile necesare pentru ca visul tău să devină realitate și să poți aplica întru totul expresia „New year, new me”. Alege-ți o tunsoare mai modernă și apelează la experiența unui hairstyle-ist, care va ști exact ce să îți recomande, pentru ca fizionomia ta să se potrivească de minune cu noua tunsoare.

Și că tot veni vorba de fizionomie, o altă opțiune pentru ca schimbarea să fie și mai mare este să renunți la ochelarii de vedere și să lași întreaga față liberă, purtând cu plăcere lentile de contact. Întreținerea lor este mult mai simplă decât cea a unei perechi de ochelari, iar costurile de întreținere sunt aproape insesizabile, pentru că, în afară de ele, vei mai avea nevoie de un recipient și o soluție Biotrue, pentru ca tu să ai vederea perfectă, dar și un look de invidiat.  

Dacă tot suntem la capitolul look, nu uita de promisiunea că anul acesta te reîntorci la sală. Poți opta pentru un program clasic sau poți merge pe mâna unui antrenor personal, care se va ocupa exclusiv de tine atunci când faci exerciții fizice. Astfel, poți obține, în sfârșit, silueta care te face să te simți bine în pielea ta.

Schimbarea garderobei

Părerile sunt împărțite, când vine vorba de expresia „Haina face pe om”, poate pentru că mulți dintre noi preferăm hainele comode. Nu e nimic rău în asta, dar dacă tot te-ai hotărât să faci niște schimbări, fă puțină ordine și în șifonier. Scapă de hainele pe care nu le-ai mai purtat de mai bine de șase luni și mergi la o sesiune de shopping, ca să mai pui pe umerașe câteva articole. Stilul tău poate fi mereu îmbunătățit, deci încearcă să abordezi și alt gen de haine care ți-ar pune în valoare calitățile fizice. Anul acesta se poartă culorile vibrante, deci dă frâu liber imaginației în acest sens și îndrăznește mai mult.

Schimbarea hobby-urilor

Și dacă tot ai pornit cu avânt în a te reconfigura, ce ar fi să lucrezi și la activitățile pe care le faci în afara serviciului, mai ales dacă simți că se instalează plictiseala? Hobby-urile sunt cele care ne păstrează mintea tânără și cheful de viață ridicat, așa că găsește ce îți place să faci în timpul tău liber și acordă mai multă atenție în acest an dezvoltării pe acest plan. Ce ar fi să te apuci de un curs de olărit, de înot sau unul de pictură în ulei? Ori să înveți să coși la mașină sau să îți creezi propriul tău site? Ai o mulțime de posibilități de a începe ceva nou, depinde numai de tine cât de deschis ești către a te cunoaște mai mult. Și nu poți ști dacă îți place ceva cu adevărat, până nu încerci, așa că spor în a deveni un om mai bun anul acesta!