Toți îl știm acum, e cel mai puternic Războinic de la Exatlon, dar uite cum arăta Vladimir Drăghia în urmă cu 12 ani, când nu-l cunoștea nimeni! Wow, părea doar un copil, avea părul lung și… Imagini uluitoare

Acum Vladimir Drăghia este mare macho în cadrul emisiunii Exatlon, însă în urmă cu 12 ani era doar un puști creț și simpatic, care se întâmpla să fie distribuit în telenovela „Vocea inimii”. Drăghia, care acum are 31 de ani, juca alături de Sabrina Manoliu, fiica lui Dan Manoliu, de la TVR. Deși în acel proiect a trecut neobservat, actorul a fost remarcat de șefi, care l-au inclus apoi și într-un alt proiect asemănător: „Narcisa Sălbatică”.

Producţia a prins imediat la public, mai ales că Vladimir a trebuit să se dezbrace la bustul gol de nenumărate ori şi a filmat multe scene intime cu partenerele sale din film. De acolo a început consacrarea lui Drăghia, care iată că a devenit rapid concurentul ideal pentru reality-show-uri. „Burlacul”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, „Splash, vedete la apă” sau „Şerif de România” sunt doar câteva dintre emisiunile în care l-am văzut!

În prezent, Vladimir Drăghia se luptă pentru premiul de 100.000 € în emisiunea „Exatlon”, însă nu mai arată nici pe departe ca la debut, transformându-se într-un bărbat chipeș și musculos, dar și într-un tătic fericit.

Iată două imagini din „tinerețea” lui Drăghia, în ordine cronologică:

CITEȘTE ȘI:

„Trei fraţi au produsul vârstei 12. Câţi ani are fiecare dacă cel mai mare are ochii verzi?” Întrebarea din cartea de clasa a 2-a care a stârnit furia și isteria! Avem răspunsul la testul care a dat tuturor bătăi de cap, e foarte simplu

O problemă de matematică dintr-un manual de clasa a II-a a stârnit sentimente care mai de care mai acide, de la revoltă la isterie, în plus, mii de părinți i-au acuzat pe autori și pe profesori că își bat pur și simplu joc de elevi.

„Trei fraţi au produsul vârstei 12. Câţi ani are fiecare dacă cel mai mare are ochii verzi?” – aceasta este problema care a declanşat o adevărată isterie în spaţiul virtual, unde mii de părinţi s-au declarat scandalizaţi de felul în care a fost scrisă întrebarea, în timp ce alţii au explicat că formularea este foarte clară.

„Cel mai mare are ochii verzi – este un indiciu, sunt 2 gemeni şi un frate mai mare. 2X2X3=12”, „Dacă sunt gemeni doi dintre ei, poate să fie şi 1x1x12… Problema e făcută să pună mintea copiilor la gândire şi logic, nu numai matematic… Şi totul ține de a cunoaște semnificația cuvântului produs în acest context. Acolo mulți gafează”, „Întrebarea e corectă! Faza cu ochii verzi e să ne ducă în eroare! Cel mai mare are 4 ani” şi „Oameni buni! Este manual clasa a II-a. Totuşi să nu uităm că sunt încă copii de 8 ani. Cum să se mai ducă la şcoală, dacă îi bagă în ceaţă de la început?” – au fost câteva dintre reacţiile părinţilor, potrivit spynews.ro.

Concluzia generală, acolo unde s-a reușit să se ajungă la una, a fost aceea că „ochii verzi” sunt puși acolo pentru a deruta elevul și pentru a-i testa logica, însă părinții au spus și că acest procedeu de logică este mult prea complex pentru un copil de 8 ani.

Dacă lăsăm de-o parte „ochii verzi”, rezolvarea este aceasta:
1 × 2 × 6 = 2 × 6 = 12

primul frate = 1 an

al doilea frate = 2 ani

al treilea frate = 6 ani