Toți o știu pe Anamaria Prodan ca fiind unul dintre cei mai de succes impresari, dar în același timp este și mama protectoare a unor adolescente. Incredibil ce a avut de spus despre iubitul fiicei ei: ”Vor să facă…” A spus totul cu lux de amănunte:

Anamaria Prodan este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi şi este o mamă foarte dedicată, după cum a mărturisit chiar ea în cadrul unui interviu, unde a dezvăluit că le oferă fiicelor ei suficienţi bani pentru a-şi achiziţiona tot ce-şi doresc.

Anamaria Prodan a vorbit, de asemenea, despre cum se descurcă fiica ei în America, dar şi detalii neştiute despre iubitul ei. „E ok viaţa în America. M-am adaptat sistemului dar nu prea îmi place”, a mărturisit Rebecca, fiica prezentatoarei TV.

Mama ei a intervenit imediat şi a explicat faptul că ea are cetăţenie americană, fiind născută acolo, însă îi este dor de casă şi îşi doreşte să se întoarcă. „Ea este cetăţean american şi în ultimul an am auzit că vrea să se întoarcă în Europa. Rebeca îşi doreşte să vină înapoi să studieze”, a continuat Anamaria Prodan.

 

De asemenea, ea a dezvăluit că le oferă salarii fiicelor ei.

„Eu mi-am lăsat copiii să-şi ia singur deciziile în viaţă. Iubitul ei vine dintr-o familie bună şi rar găseşti băieţi buni. Un băiat care îşi doreşte să facă ceva în viaţă. Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor.
 
Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. (…) O să mă întorc curând la muncă.”, a mai precizat ea.

Imagini pentru anamaria prodan fete

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

„Aveți grijă când vă măritați din interes!” După ani de zile, Oana Lis a recunoscut. Trist, dar adevărat. Ce i-a spus public lui Viorel Lis depășește orice limită: „Virginitatea a fost…”

Oana Lis pare să se afle pe zi ce trece într-o situație tot mai tensionată. Soția lui Viorel Lis trece de la o extremă la alta, în unele zile își iubește la nebunie soțul, în alte zile precizează că o căsătorie din interes poate aduce doar dezavantaje.

Ce s-a întâmplat? Ei bine, soția lui Viorel Lis s-a gândit că este în poziția de a le sfătui pe tinerele domnișoare să aibă mare grijă dacă vor să se căsătorească din interes, fiindcă există riscul ca partenerul de cuplu să fie nemuritor, iar domnișoarele interesate să fie nevoite să se confrunte cu această problemă despre care Oana Lis pare să sugereze că e una extrem de serioasă.

Iubire, neiubire, după ce a spus public că dorește să îi vândă hainele soțului, s-ar părea că nu a mai suportat și a mărturisit pe o rețea de socializare următoarele: „Fetelor, aveţi grijă când vă măritaţi din interes! Unii s-ar putea să fie nemuritori! ❤️☺️”, a scris blondina.

Oana (38 de ani) şi Viorel Lis (74 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul românesc, reprezentând în același timp o apariție constantă în mass-media. Se pare că înainte de a-l cunoaște pe Viorel Lis, Oana, actuala lui soție, își dorea să ajungă profesoară: „Îmi doream să ajung profesoară, iar viaţa mea era cu totul altfel. Dacă mi-ar fi spus cineva că voi rămâne cu el, nu l-aş fi crezut”, a povestit Oana care a mai făcut într-un interviu din 2012, și o altă dezvăluire extrem de intimă: „În familia noastră, femeile nu au avut o astfel de nuntă, mă bucur că am spart gheaţa. Viorel a fost primul meu bărbat, iar virginitatea a fost singura mea avere”, a mai spus Oana Lis.

Vă amintim că În familia Oanei și a lui Viorel Lis a apărut în urmă cu ceva timp o nouă problemă majoră: cei doi soți nu mai au bani de mâncare, iar Oana voia să obțină bani din vânzarea hainelor lui Viorel, deși el nu este de acord cu asta, Oana preciza: „Vrea să fie ca un faraon și toate lucrurile lui să fie incinerate cu el”. Se pare că situația lor financiară este atât de gravă încât blondina vrea chiar să accepte un chiriaș în casa unde locuiește alături de fostul Primar al Capitalei.

„Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie ca un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani”, a spus Oana Lis la TV.

„E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să intre în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău că le-a adus în emisiune”, a marturisit Viorel Lis.