retete gustoase

TRAGEDIE IN ROMANIA. S-a sinucis! ANUNT SOC in direct la Antena 3

TRAGEDIE IN ROMANIA. S-a sinucis! ANUNT SOC in direct la Antena 3

Mihai Gâdea e în stare de șoc. Prezentatorul a dat o veste teribilă în direct, în emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3! Moderatorul a anunțat că un doctor din București s-a sinucis chiar astăzi. Este tragedia serii în România. Din păcate nu a putut fi salvat.

Loading...

Tragedie în sistemul medical din România. Am pierdut un nou luptător din războiul pandemic. Un medic în vârstă de doar 32 de ani, de la Spitalul Universitar din București, s-a sinucis în cursul serii de joi.

Din primele informații prezentate de Mihai Gâdea, la Antena 3, se pare că bărbatul și-a injectat singur o substanță în propria sa casă și a murit. Se pare că era vorba de un anestezic medical ce se găsește doar în spitale sau în farmaciile cu circuit închis.

Din informațiile prezentate de Antena 3, medicul în vârstă de doar 32 de ani era cunoscut ca fiind sub tratament antidepresiv. Totuși, se pare că de ceva vreme întrerupsese medicația și avea mai multe probleme personale. Se pare că tocmai fusese ziua lui și nu îl sunase nimeni, lucru care i-a agravat probabil starea.

Gâdea spune că cel mai probabil în acele momente stările depresive s-au activat și nu a mai putut face față, așa că a decis să își pună capăt zilelor folosind un anestezic folosit doar în spitale, ce nu se găsește în farmaciile normale. Vestea teribilă a venit ca un fulger pentru toți colegii săi aflați oricum într-o perioadă dificilă din cauza valului patru al pandemiei care face ravagii în spitalele bucureștene și mai ales la secția UPU, de Primiri Urgențe, unde vin toți pacienții infectați cu noul coronavirus.