Uite cum arăta Viorica de la Clejani în urmă cu câteva luni! Acum e de nerecunoscut! A apărut la un concert într-o rochie mulată şi s-a văzut…

Viorica de la Clejani începe să ia din nou, se pare, în greutate.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani, împreună cu taraful, au susţinut un adevărat spectacol, recent, într-o berărie din Capitală. Artista a îmbrăcat însă o rochie care nu o prea avantaja din câte se pare, ţinută arătând-o mult mai plinuţă decât era acum câteva luni când ţinuse dietă şi slăbise.

Rochia mulată îi scotea în evidenţă Vioricăi atât burta, cât şi braţele pufoase. Probabil, artista nu a mai ţinut nicio dietă şi a început să ia din nou în greutate.

Soţia lui Ioniţă şi-a surprins fanii în urmă cu câteva luni când reuşise să slăbească peste 10 kilograme. Atunci, ea declara că şi-a făcut regulă în alimentaţie dupăce a văzut rezultatul analizelor.

În ultima perioada nu m-am simţit prea bine şi a trebuit  iau măsuri radicale. Aveam transaminazele mărite. A trebuit  consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm oricum. Am auzit şi eu de un suc cu sfeclă rostie, un măr, un morcov, puţină ţelinăŞi de n-am băut la suc de-asta!!! Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat un pic alimentaţia din viaţă mea„, a spus Viorica de la Clejani, la vremea respectivă.

 

 

Sursa: wowbiz.ro