Ultima oră! Medicii au anunțat adevărata cauză a morții actriței Aimee Iacobescu. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Asta a ucis-o…

Actrița Aimee Iacobescu s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, pe patul Spitalului Elias, acolo unde fusese transportată de urgență în seara zilei de luni. Din păcate membri echipajului SMURD au găsit-o în stop cardio-respirator, și, deși au încercat din răsputeri să o resusciteze, eforturile lor au fost în zadar. În cele din urmă, Aimee Iacobescu s-a stins pe patul de spital, în jurul orei 21:00, potrivit MEDIAFAX.

Artista s-a retras de câțiva ani de zile de pe scena publică, cel mai probabil din cauza bolii care i-a și provocat sfârșitul: cancerul. „Nu mai știu când am vorbit ultima dată, dar aveam pentru ea o considerație și o iubire artistică. Problema asta a dispariției artiștilor, fiecare ne lasă mai săraci, mai triști,” a fost declarația lui Dorel Vișan, intrat în direct la Antena 3.

Despre cariera sa în tetru și film, Aimee Iacobescu spunea că s-a născut pentru meseria de actor: „Cred că m-am născut pentru actorie. Pe partea profesională mă consider norocoasă pentru că întotdeauna am avut publicul lângă mine. Nu am să renunț niciodată la Național, acolo am început și tot acolo vreau să mor. Poate unicul lucru care te consolează ca actor în România este modul în care te privesc oamenii pe stradă. Mă doare că teatrul și-a pierdut magia. Când intrai în teatru, uitai tot.(…) În ceea ce mă privește, mi-am iubit toate rolurile și am încercat să fiu cât se poate de sinceră, pentru că sinceritatea, naturalețea reprezintă cheia fiecărui rol. (…) Am căpătat maturitatea, experiența și energia care ar fi fost păcat să se piardă în așteptări inutile. Dacă în teatru convenția este acceptată de spectator, la film el se așteaptă să vadă viață netrucată,” spunea actrița Aimee Iacobescu, despre cariera ei.

În urmă cu ceva vreme, actrița declara că toți banii ei se duc pe medicamente și că se luptă pentru a supraviețui, lucru care nu se poate să fi fost bun pentru starea sa de sănătate… Iată ce declara: „Pe masă… am pus din puținul pe care l-am avut. Banii se duc pe medicamente, așa că am cheltuit pentru mine și mama aproape 200 de lei să luăm puțină carne de miel, ouă, cozonac și pască. Norocul meu este că nu prea am voie să mănânc carne și nici nu îmi place în mod deosebit. Ar trebui să mănânc în schimb anumite fructe… Îmi permit să cumpăr două mere pe săptămână. Dar m-am învățat, mâncarea este singura la care pot face economie. La medicamente și la facturi… chiar nu am cum,” declarase Aimee Iacobescu.

Sursa: spynews.ro