Ultima oră: s-a întâmplat de dimineață! ,,Viorel este la Terapie Intensivă!” Anunțul făcut de Oana Lis în urmă cu puțin timp

Viorel Lis a avut în dimineața de luni de înfruntat momente extrem de grele. Acesta a fost operat de colecist după ce a petrecut mai multe zile în spital. Soția lui, Oana Lis a acordat presei primele informații despre starea de sănătate a acestuia.

Potrivit partenerei sale de viață, soțul ei a ieșit din operație și dus la secția de Terapie Intensivă, acolo unde a petrecut primele ore după operație. Tot ea a mai adăugat faptul că speră ca recuperarea fostului edil să fie una rapidă pentru că dorește să îl ia pe Viorel Lis cât mai repede acasă.

Iată declarația Oanei Lis pentru cancan.ro:

,,Viorel a fost operat azi, abia acum a ieşit din operaţie. Acum a fost dus la Terapie Intensivă. Da, l-am văzut puţin, dar nu am voie să stau acolo, lângă el. Aşteptăm să vedem cum decurge recuperarea şi când o să pot să-l iau acasă. Nu e nimeni cu mine la spital, sunt singură. În momentele astea, aşa e. Am oameni care mă susţin, care-mi dau mesaje, dar nu puteau venit aici, la spital”.

Viorel Lis a apărut ultima dată în publică în luna octombrie, și părea răvășit de boală, deși încerca să își mascheze suferința. El a fost internat vineri la spital, moment în care tot Oana Lis povestea prietenilor ei virtuali de pe rețelele de socializare:

,,Sunt suparata si debusolata asa. Viorel e de câteva zile in spital, trebuie sa si facă o operaţie de colecist si ma întristează sa-l vad suferind. Stiu ca e pe maini bune,am incredere, doar e o perioada mai grea acum. Asa ca va rog pe voi, prietenii virtuali,sa-i ţineţi pumnii,cred ca energia voastră colectivă ii va da putere sa treacă si peste asta cu bine! Va puup! Si va doresc imunitate,ca-i mai buna decat toate!!!”.


Sursa: cancan.ro