Ultima oră: Soția lui Ion Iliescu a confirmat informația tristă. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul președinte al României

Fostul președinte al României a ajuns la spital, însoțit de soția sa, după ce starea lui de sănătate s-a agravat.

Soția lui Ion Iliescu a afirmat că medicii i-au schimbat tratamentul și i-au recomandat să nu iasă din casă. Tocmai de aceea Ion Iliescu a fost marele absent de la Parada de 1 Decembrie, dar și de la funeraliile Regelui Mihai. Nina Iliescu a fost cea care a transmis public că fostul președinte a suferit o entorsă și nu se poate încălța.

Se pare că fostul lider politic a ajuns la spital cu un picior umflat, iar medicii l-au îngrijit de urgență. Soția acestuia a precizat că Iliescu are nevoie de odihnă, așa cum i-au recomandat medicii care i-au schimbat și tratamentul.

Chiar dacă Ion Iliescu iese de obicei de cel puțin trei ori pe săptămână din casă, evită să se mai afișeze public din cauza problemelor și durerilor la nivelul picioarelor. Fostul președinte și-a făcut analizele anuale, iar medicii l-au anunțat că starea lui generală de sănătate este bună și că nu are de ce să se îngrijoreze. În 2007 el a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, realizată la Paris.

În urmă cu două zile a circulat o știre falsă care anunța moartea fostului președinte, din păcate aceasta a devenit virală pe Facebook.

Surse: dcnews.ro, spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Toți știu că Gigi Becali are un suflet mare, dar de data asta gestul lui a întrecut orice limită! E incredibil ce i-a propus Becali lui ,,Gogu Cerșetoru”

Multe lucruri negative s-au spus și se vor mai spune despre Gigi Becali, însă nimeni nu poate spune că nu are un suflet mare și că nu ajută lumea care are cu adevărat nevoie, atunci când poate. Anul acesta latifundiarul din Pipera a mai făcut o faptă bună, șeful Stelei i-a șocat pe toți în momentul în care s-a afișat la una dintre cele mai luxoase terase din capitală, alături de un bărbat foarte neîngrijit, îmbrăcat în haine foarte murdare.

Toți cei din local s-au uitat ciudat la această pereche stranie, nimeni nu înțelegea de ce Becali a acceptat să mănânce la aceeași masă cu ceea ce părea a fi un om al străzii. Însă povestea din spatele imaginii pe care au oferit-o cei doi în restaurant este foarte specială. Se pare că acel om al străzii invitat de Becali la masă i-a fost un fel de profesor latifundiarului. Numele lui este Gogu, are frumoasa vârstă de 70 de ani, iar în tinerețe Becali a lucrat pentru el.

,,Nea Gogu a fost un barbat respectat de toti, dar din cauza jocurilor de noroc a ajuns in strada. Gigi tine mult la el si i-a propus sa ii dea o camera la palat si sa-l angajeze acolo, un fel de omul bun la toate prin curte. Gogu nu a zis nici da, nici nu, si a ramas ca se gandeste vara asta, pentru ca acum prefera sa doarma prin parcuri, fiind foarte cald afara”, a dezvaluit o rudă a lui Gogu, potrivit wowbiz.ro.

„Gigi era un fel de ucenic pentru Gogu, acum 40 de ani. Cei doi erau zi de zi impreuna si faceau afaceri. Becali a invatat multe de la Gogu. Sotia lui Gogu este neam cu Gigi. Din pacate, Gogu a avut probleme mari cu jocurile de noroc si a ajuns in halul acesta”, a povestit un apropiat al șefului stelist pentru wowbiz.ro.

Ce i-a propus Becali lui Gogu? La masa, Gigi Becali l-a ascultat cu mare atenție, iar la final i-a oferit o importantă sumă de bani. În plus l-a întrebat dacă vrea să locuiască cu el, propunându-i să-i ofere o cameră în ,,palatul” lui. Să sperăm că nea Gogu a acceptat în cele din urmă!

Sursa: wowbiz.ro