Un bunic a decis să îi facă o surpriză soției sale, care a împlinit 80 de ani. Toți au izbucnit în lacrimi când și-au dat seama ce se întâmplă. Ce a pregătit bătrânul:

Lucrurile mici nu costă nimic și sunt cele mai importante, deoarece reușesc să demonstreze cât de prețioasă este viața atunci când o trăiești lângă oamenii pe care îi iubești.

Poveștile ca cea de mai jos ne aduc aminte că trebuie să le arăți celor pe care îi iubești cât mai mult lucrul acesta, cât de des poți, deoarece niciodată nu poți ști ce îți va rezerva ziua de mâine.

Din păcate, într-o zi, lucrurile acelea mici pe care crezi că le poți face oricând devin imposibile și atunci regreți că nu le-ai făcut la timp.

O femeie pe care o cheamă Christy Velasquez a împărtășit cu prietenii săi virtuali un filmuleț care îi înfățișează pe părinții săi. Ea le-a explicat prietenilor că tatăl său suferă de mai mult timp de Alzheimer, iar din această cauză, nu mai poate dansa atât de des pe cât și-ar dori.

Însă, în ziua în care soția sa a împlinit 80 de ani, bărbatul a hotărât să îi facă acesteia o surpriză cu totul specială. Deodată, acesta a prins puteri și, hotărât, și-a invitat soția la dans, care a fost extrem de impresionată de acest gest frumos. Amândoi au fost foarte aproape să plângă și, din expresiile lor, toată lumea prezentă la petrecere și-a putut da seama că acest moment a însemnat extrem de mult pentru cei doi bunici.