Un nou deces în lumea artistică? Ce a declarat medicul Monica Pop în urmă cu puțin timp: ,,E cel mai prost lucru care poate exista”

Doctorul Monica Pop a făcut declarații despre boala care a ucis-o de fapt pe actrița Cristina Stamate, ea precizează că e aceeași boală care l-ar putea răpune și pe Aexandru Arșinel.

Iată ce a declarat medicul Monica Pop în cadrul unei emisiuni televizate: ,,Ea a facut o depresie foarte puternica, lucru care a ucis-o! si domnului Arsinel, tot depresia i-a facut aceasta figura. Cristina Stamate nu a mai vrut sa traiasca. Eu am aceasta certitudine”.

Tot ea a precizat și ce s-ar fi întâmplat dacă Actorul Alexandru Arșinel nu ar fi fost transportat în timp util la spital:

,,Am fi avut un nou deces. (…) Vreau sa mai zic ceva. Mulţi oameni cauta evenimente cu adrenalina. Este cea mai mare tampenie pe care o minte omeneasca a putut sa o emane. Oricare pacient, orice om, indiferent de varsta, poate sa sfarseasca viaţa asa.

Prostiile cu cautarea adrenalinei reprezinta o prostie! Daca vrei sa te sinucizi, ia un tub de pastile si ai murit. Nu trebuie sa faci lucruri de genul acesta si sa aduci si un prejudiciu sistemului de sanatate.

Descarcarea de adrenalina este cel mai prost lucru care poate exista. (…) Cel mai ingrozitor lucru care poate exista in lumea aceasta este moartea subita”.

Sursa: dcnews.ro

CITEȘTE ȘI:

Ce s-a aflat despre românul găsit fără cap și fără mâini într-o pădure din Italia? S-a aflat abia acum, adevărul despre o tragedie fără margini! Ce făcuse sora lui înainte e înfiorător

Identitatea bărbatului în vârsă de 51 de ani care a fost găsit cu brațul drept și cu mâna stângă tăiate a fost aflată. Bărbatul se numește Costel Ciobanu, trupul lui neînsuflețit a fost descoperit la marginea unui drum de țară de către un vânător care ieșise la plimbare cu câinele în acea zonă. Acesta a anunțat imediat poliția care a deschis o anchetă pentru a afla cine este făptașul acestei fapte oribile.

Potrivit anchetatorilor, asasinarea ar fi avut loc în altă parte, iat trupul neînsuflețit ar fi fost aruncat în pădurea de pini din localitate. Mutilarea bărbatului ar fi fost făcute ulterior, pentru a împiedica identificarea victimei.

Se pare că sora victimei, Laura, îl dăduse dispărut de mai multe zile. Costel Ciobanu era originar dintr-o localitate din Vaslui, rudele au raportat dispariția lui după ce nu au putut să îl mai contacteze câteva zile la rând, bărbatul plecase singur la muncă în Italia și lucra la negru.

Sora victimei publicase un anunț pe mai multe grupuri de Facebook ale românilor din Italia, după ce nu reușise să îl contacteze. Mesajul ei era următorul: „El este fratele meu si nu stiu nimic de el de joi dimineata, lucra la o fermã în provincia Catania. Cine îl cunoaste sau l-a vãzut în perioada asta, vã rog, sã-mi spuneti. Vã multumesc!”.

,,Femeia a spus cã politistii sicilieni i-au confirmat cã este vorba de fratele ei întrucât au gãsit la fata locului o geacã pe care o purta acesta. Haina avea inscriptionat un nume românesc – Petron (n.r. Petricã), iar asa se numeste fratele care i-a trimis-o. Urmeazã sã se efectueze testul ADN pentru a afla cu certitudine cã trupul omului apartine lui Costel Ciobanu”, scriu jurnalistii de la Caserta.

Potrivit site-ului Live Sicilia Catania, „Se pare cã ieri seara (n.r. luni seara) anchetatorii au mers la locul de muncã al bãrbatului pentru a cerceta împrejurãrile în care acesta a murit. Acestea pot deschide noi linii de investigare, posibil sã fi fost omorât dupã o ceartã cu compatriotii sãi sau poate fi doar o victimã folositã pentru a da un semnal de alarmã”.

Surse: wowbiz.ro, stirileprotv.ro, vremeanouă.ro