Un tânăr a decis să își ceară iubita în căsătorie în cel mai romantic loc pentru ei. S-a așezat în genunchi, i-a dat inelul, iar apoi a surprins-o cu un gest neașteptat. Niciodată nu s-ar fi gândit că el va face asta:

Fiecare femeie consideră ziua în care a fost cerută în căsătorie drept o zi de-a dreptul specială, pe care nu o va uita niciodată și pe care o va prețui pentru toată viața. Iar cererea în căsătorie a cuplului din această poveste nu este mai prejos.

Cele mai bune cereri în căsătorie sunt, de obicei, cele care sunt planificate meticulos, până la cel mai mic detaliu. Acest moment, de asemenea, oferă o mică idee despre cuplu și despre personalitatea acestuia, precum și despre povestea lor de dragoste.

Lumea întreagă adoră aceste momente și nu se poate sătura să vadă asemenea clipe de fericire, când femeile sunt surprinse de către partenerii lor cu marea întrebare care le schimbă definitiv destinul.

Ryan Balfour s-a gândit pentru mult timp care ar fi cea mai bună varintă pentru a-și cere iubita de soție. Nu doar el și-a dorit să fie o parte importantă în viața iubitei sale, ci și un alt membru trebuia să fie, de asemenea, implicat în această relație specială.

Astfel, Ryan și-a invitat iubita, pe Darion Getzinger, dar și pe câinele lor la o plimbare prin munți. Fără să o anunțe, Ryan s-a așezat într-un genunchi și și-a declarat sentimentele, apoi și-a declarat sentimentele și către câinele lor, Maia. Mai mult decât atât, acesta i-a dăruit o zgardă roz pentru a face acest lucru oficial.

A post shared by Tess Lucas (@tlcreative) on


Ryan a dezvăluit apoi în cadrul unui interviu că Maia a devenit parte a familiei lor de ani întregi și a știut că vrea să o includă și pe ea în noua viață și că trebuie să fie martor la acest eveniment.

La rândul său, Darion a fost extrem de încântată că Ryan a „cerut-o” și pe Maia.