Un turist a fost arestat după ce o prostituată a murit în urma unei partide de amor periculoasă, ce au găsit lângă femeie i-a șocat pe polițișt. Mulți fac amor în această poziție! VIDEO

Un turist de origine britanică a fost arestat după ce prostituata cu care a întreținut relații intime a încetat din viață. Tânăra avea 26 de ani, iar moartea ei a survenit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri, în timp ce, potrivit presei străine, „făcea amor într-un mod ciudat și extravagant”. Deși femeia a fost resuscitată pe caldarâm, medicii nu au mai reușit să o salveze.

Turistul britanic arestat, Reece Vella, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat de către autoritățile din Thailanda la foarte scurt timp după decesul femeii cu care a întreținut relații. Wannipa Janhuathon a murit ieri, după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri din oraşul Pattaya. Nenorocirea s-a petrecut ieri după-amiază, la scurt timp după ce cei doi au decis „să facă sex pe balcon”, potrivit The Sun, citat de cancan.ro.

În urma căderii de la etajul 5, femeia, dezbrăcată, a suferit răni grave la cap, dar și numeroase fracturi. Alături de ea a fost găsit și un pachet de substanțe interzise al cărui scop era stimularea sexuală. În momentul în care polițiștii au ajuns în cameră, au găsit haine și prezervative folosite. Au început imediat căutarea turistului care se speriase și fugise.

După câteva ore de căutări, Reece Vella a fost prins. În faţa anchetatorilor, turistul britanic a recunoscut că „a făcut amor cu Wannipa Janhuathon în dormitor şi, ulterior, pe balcon înainte de a cădea”.

Iată un material video despre această poveste:

CITEȘTE ȘI:

E de trei ani pe patul de spital! Mama Ioanei Condea, tânăra băgată în comă de un interlop, anunț cutremurător de ziua fetei: „Dumnezeu să…”

În 2014, cazul Ioanei Condea a șocat întreaga Românie. Atunci cazul ei a fost extrem de mediatizat: fata plecase crezând că va lucra ca menajeră în Germania, însă acolo a fost obligată să se prostitueze. Bărbatul care o forța să își vândă trupul a bătut-o până când a băgat-o în comă. Dar tragedia nu se termină aici: Ioana are și un copilaș care este în România, în grija mamei tinerei, Grațiela Clonda.

Pe data de 7 ianuarie, de Sfântul Ion, mama fetei a stransmis un mesaj pe cât de emoționant, pe atât de dureros, pe Facebook: „Mami, tati şi băiatul tău îţi dorim din tot sufletul multă sănătate şi la mulţi ani, îngerul nostru! Dumnezeu să aibă grijă de tine şi să vii cât mai repede acasă! Te iubesc enorm, păpuşa mea”, a scris Graţiela Condea, pe pagina sa de Facebook. Zeci de oameni i-au transmis mesaje de încurajare la postarea făcută de Graţiela Condea.

Ioana s-a trezit din comă abia în 2016, dar și acum este internată într-un spital din Germania. Deoarece mama ei nu are suficienți bani pentru a o vizita des, tot ce îi rămâne femeii este să îi strângă fotografiile la piept și să se roage ca fiica sa să își revină complet. În prezent Ioana nu poate vorbi și comunică doar clipind. Robert Tănase, bărbatul care a adus-o în această stare, a primit opt ani de închisoare cu executare.