Vaida a rămas fără emisiune! Ce a declarat Simona Gherghe despre ea: „Cea care mi-a ținut locul în tot acest timp…”

Simona Gherghe a revenit la cârma emisiunii sale, după 9 luni de absență, timp în care a fost extrem de ocupată: a adus pe lume o fetiță, pe Ana Georgia. „Vreau să vă mărturisesc că mă simt puţin ciudat, revin după o absenţă de nouă luni, când am născut o fetiţă. Vreau să vă mulţumesc foarte mult şi vreau să îi mulţumesc Mirelei Vaida, pentru a ţinut aproape publicul emisiunii, dar o să revină curând, se va întoarce o să aibă emisiunea, dar o las pe ea să vă spună mai multe”, au fost primele cuvinte ale Simonei Gherghe, atunci când a păşit în platou.

„Vreau să îi mulțumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară și nu numai că a păstrat publicul emisiunii și a adus și fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să stați departe de Mirela, pentru că se va întoarce aici, cu emisiunea ei”, a mai spus Simona Gherghe.

Fiind o mamă dedicată și fericită, Simona Gherghe a făcut câteva mărturisiri și despre fetița sa, care a făcut deja primii pași, deși are doar șapte luni și jumătate: „Stă sprijinită câteva secunde, e încă mică, are şapte luni şi jumătate, trebuie să aibă răbdare. Şi ea şi noi, ei îi place foarte mult în braţe şi e din ce în ce mai greu.Trebuie să reconfigurăm mobila. Mama mă va ajută, Răzvan când va veni de la muncă, eu până voi pleca la muncă.

E o luptă în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite să se întoarcă la muncă ştiu asta. Am stat tot timpul împreună şi sper să nu fie o despărţire cu lacrimi. Crăciunul a fost minunat, Ana a reacţionat foarte frumos, ţipa de bucurie, a fost foarte emoţionant. Au fost nişte Sărbători foarte speciale. Am fost şi cu ea de Revelion, aşa că am stat acasă. Poate la anul vom pleca.

Păcat că a lipsit zăpada, vreau să mergem să o dăm cu săniuţa. Cel mai frumos cadou din viaţă noastră a venit, jur, îmi doresc sănătate pentru ea şi pentru noi, atât. Nu ştiu ce va urma, dacă va mai veni un alt copil”.

Surse: cancan.ro, dcnews.ro, wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Un turist a fost arestat după ce o prostituată a murit în urma unei partide de amor periculoasă, ce au găsit lângă femeie i-a șocat pe polițișt. Mulți fac amor în această poziție! VIDEO

Un turist de origine britanică a fost arestat după ce prostituata cu care a întreținut relații intime a încetat din viață. Tânăra avea 26 de ani, iar moartea ei a survenit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri, în timp ce, potrivit presei străine, „făcea amor într-un mod ciudat și extravagant”. Deși femeia a fost resuscitată pe caldarâm, medicii nu au mai reușit să o salveze.

Turistul britanic arestat, Reece Vella, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat de către autoritățile din Thailanda la foarte scurt timp după decesul femeii cu care a întreținut relații. Wannipa Janhuathon a murit ieri, după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri din oraşul Pattaya. Nenorocirea s-a petrecut ieri după-amiază, la scurt timp după ce cei doi au decis „să facă sex pe balcon”, potrivit The Sun, citat de cancan.ro.

În urma căderii de la etajul 5, femeia, dezbrăcată, a suferit răni grave la cap, dar și numeroase fracturi. Alături de ea a fost găsit și un pachet de substanțe interzise al cărui scop era stimularea sexuală. În momentul în care polițiștii au ajuns în cameră, au găsit haine și prezervative folosite. Au început imediat căutarea turistului care se speriase și fugise.

După câteva ore de căutări, Reece Vella a fost prins. În faţa anchetatorilor, turistul britanic a recunoscut că „a făcut amor cu Wannipa Janhuathon în dormitor şi, ulterior, pe balcon înainte de a cădea”.

Iată un material video despre această poveste: