Veste teribilă de la spital despre Tatiana Ioniţă, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”. Din păcate, e adevărat…

Tatiana Ioniță, una dintre cele mai controversate concurente care s-au făcut remarcate în urma participării în cadrul unui show de televiziune matrimonial, trece printr-o perioadă extrem de dificlă. Tânăra are grave probleme de sănătate, medicii i-au dat un diagnostic grav, iar acum a fost dusă de urgență în sala de operații.

De ceva vreme Tatiana Trăiește un coșmar. După ce a fost consultată de mai mulţi medici specialişti, tânăra ce a fost de mai multe ori mărul discordiei în renumitul show „Mireasă pentru fiul meu” a primit un diagnostic îngrijorător. Mai exact, doctorii au anunţat-o pe tânără că i-au găsit pietre la rinichi, iar din această cauză tânăra a ajuns la operație. În urmă cu câteva zile, Tatiana a fost supusă unei intervenţii chirughicale pentru înlăturarea problemei, potrivit spynews.ro.

„A fost o săptămână dificilă, dar sunt fericită că a trecut totul cu bine. M-am operat de pietre la rinichi. Am stat internată timp de o săptămână la spitalul din Feteşti”, a declarat Tatiana Ioniţă, conform aceleiași surse.

Sursa: Spynews

CITEȘTE ȘI:

Au vorbit clar despre divorț! Cum a reacționat vedeta la vestea că soțul a renunțat la ea?! Vestea a căzut ca o bombă, a șocat lumea mondenă de la noi

Andreea Tonciu a vorbit în premieră despre relația cu soțul ei. Vedeta a dezvăluit de ce a fost la un pas să divorțeze, chiar dacă se iubesc încă prea mult pentru a sta departe unul de celălalt.

Într-un interviu, Andreea Tonciu a dezvăluit că soțul ei este extrem de gelos, și au și avut discuții pe această tema, dar acestea nu sunt un motiv de divorț:

„Eu sunt o femeie foarte impunătoare. De exemplu, voiam să îmi iau telefonul ăsta nou, apoi am zis nu mai vreau şi apoi l-am găsit acasă cadou. Dacă îi zic că îmi place ceva… (…) Nu mai am talia pe care o aveam, mi se pare că m-am îngrăşat foarte mult. Eu avea 48 de kilograme înainte să rămân însărcinată, iar acum am 62. Soţului meu nu îi place să mă aranjez atât de bine pentru că îi e frică că o să mă piardă. E gelos”, a spus Andreea Tonciu.

„Tot timpul este foarte gelos. Chiar am avut anumite discutii. Eu când am o relaţie sunt o persoană foarte cuminte. Nu prea este de acord cu ieşirile mele, cu prietenele mele la cafea. Dacă ies trebuie să ies ziua. Să îi spun unde ies, că se uită nu ştiu cine… Încep să urlu şi închid telefonul şi punct. Am căzut de comun acord amândoi dacă eu nu ies, nici el nu iese. Deocamdată nu a apărut monotonia, dar sper să nu intervină. Eu nu divorţez deocamdată de soţul meu şi dacă eu vreodată voi divorţa veţi şti. Nu cred că m-ar înşela. La mine găseşte tot ce vrea el”, a mai spus Andreea Tonciu.

În aceeași perioadă, s-a exprimat și soțul Andreei, care a făcut o declarație cât se poate de clară: „Aud prin presă numai aberații. STOP! Povestea nostră de iubire continuă”, a scris Daniel Niculescu, soţul Andreei Tonciu pe Facebook.