Viaţa lor s-a schimbat odată cu venirea pe lume a micuţei, iar Tavi a făcut mărturisiri despre planurile sale de viitor. Tavi Clonda, despre cum e viaţa de tătic: „Sunt moale. Nu o să fiu un părinte…”

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt topiţi după fiica lor, Bella Victoria Margot. Viaţa lor s-a schimbat odată cu venirea pe lume a micuţei, iar Tavi şi-a făcut deja planuri de viitor. Artistul este pregătit pentru momentul în care fata lui va creşte şi îşi doreşte să fie un părinte modern.

„Totul pentru ea. Uneori ne uităm la ea cum doarme şi cât de frumoasă e. Viaţa noastră s-a schimbat. Nu prea mai avem timp de noi, dar e o perioadă frumoasă, plină…cu cearcăne un pic. Nu o să fiu chiar moale. Nu o să fiu un părinte chiar aşa dur. Vreau să aibă un suflet curat ca al meu. Să fie înţeleaptă şi cuminte. Să fie aşa cum vrea ea, liberă”, a povestit Tavi Clonda.

Artistul a recunoscut că cea care se trezeşte noapte atunci când fetiţa plânge este Gabriela Cristea. Tot greul este dus de prezentatoarea tv, dar şi Tavi este foarte implicat şi este expert în schimbat scutece: „Mă pricep foarte bine! Ştiu şi ce scutece să folosesc. Toată lumea mi-a spus să facem multe poze filmări pentru că perioada asta se duce foarte repede.”

 

 

 

 

Sursa: cancan.ro