Viorica de la Clejani îi face concurenţă la siluetă Margăi! Artista se usucă pe picioare! Cum arată acum! Ești pregătit? Vezi pozele

Viorica de la Clejani slăbeşte văzând cu ochii! Artista mai are puţin şi o ajunge din urmă pe fiica sa, Margherita, care are o talie trasă prin inel. Viorica de la Clejani slăbeşte din ce în ce mai tare şi profită din plină de noua siluetă pentru a îmbrăca rochii mulate, care să-i pună în valoare formele.

Artista a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care apare alături de fiica ei. Rochia mulată îi scoate în evidenţă noua siluetă, iar diferenţa de kilograme intre Viorica şi Marga de la Clejani pare să se ”topească”.

Vedeta a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că nu a ţinut niciun regim special pentru a slăbi, ci cauza sunt problemele de sănătate. ”Nu am făcut nimic special ca să slăbesc. Am fost cam bolnavă în ultimul an şi de-asta am cam slăbit, însă nu am făcut nimic altceva”, povestea Viorica de la Clejani în urmă cu câteva săptămâni.

Viorica de la Clejani este mulţumită de noua ei siluetă, după ce a slăbit considerabil. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta a fost nevoită să ia măsuri drastice, iar acum a dezvăluit alimentul minune care ajutat-o să dea jos câteva kilograme bune.

Cântăreaţa a renunţat la alimentele nesănătoase şi a început să bea un suc minune care a ajutat-o să scape de multe kilograme în plus.

”În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau nişte măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit şi eu acea sfeclă roşie, un măr, morcov, ţelină. Şi de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puţin alimentaţia din viaţa mea. Ioniţă nu ştia că eu coboram la ora 2 noaptea şi rupeam frigiderul în două.”, a declarat Viorica de la Clejani.

Numeroase persoane i-au transmis Vioricăi de la Clejani că este foarte frumoasă după ce a slăbit. „Cât de mult ai slăbit”, „Ce bine îţi stă după ce ai slăbit!”, „Aţi slăbit, felicitări! Foarte frumoasă şi cu o voce minunată” sunt numai câteva dintre comentariile fanilor. Fotografia a adunat peste 1.000 de like-uri pe Facebook.

Viorica de la Clejani declara, recent, că nu a făcut nimic ieşit din comun pentru a slăbi, cu toate că are acum multe kilograme în minus. „N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port. Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu”, afirma Viorica de la Clejani.

 

Iată imaginile:

Sursa cancan.ro