Vrei să îți lași părul lung și nu știi cum să reușești să îl faci să crească mai repede? Acesta este ingredientul care face minuni! Aplică-l pe scalp și vezi părul crescând cu ochii!

Podoaba capilară reprezintă o parte din frumusețea femeii, dar diferitele probleme ale părului îi afectează strălucirea. Sunt mai multe ingredientele naturale care în acest moment stimulează creșterea firului de păr când este aplicat pe scalp, iar uleiul de jojoba este unul dintre ele.

Uleiul de jojoba este un ulei organic, extras din seminţe de jojoba. Probabil că ai auzit că uleiul de jojoba este foarte bun tratarea problemelor pielii. Dar el este eficient şi când este aplicat pe păr.

 

Accelerează creşterea părului

Ţi se pare că părul nu a mai crescut nici cu un centimetru? Încearcă să foloseşti ulei de jojoba pentru a rezolva problema. Uleiul de jojoba conţine o cantitate mare de substanţe nutritive, inclusiv Vitamina E şi minerale, care hrănesc firul de păr de la rădăcină. Aplică ulei de jojoba direct pe pielea capului, masează, lasă-l să acţioneze 40 de minute, după care spală părul aşa cum o faci de obicei.

 

Acționează ca un balsam

Uleiul de jojoba este foarte bun pentru păr deoarece acționează ca un balsam. El este recomandat pentru părul uscat și cel normal, lăsându-l mătăsos și strălucitor. Adaugă câteva picături de ulei de jojoba în șampon/balsam și spală podoaba capilară cu amestecul obținut. Lasă tratamentul să acționeze cel puțin 15 minute.

 

Combate și previne uscarea scalpului

Foarte mulți oameni se confruntă cu uscarea scalpului, care este rezultatul unei mătrețe severe. Dacă te confrunți cu problema numită scalp uscat, ar trebui să incluzi în rutina de îngrijire niște uleiuri naturale. Uleiul de jojoba are proprietăți hidratante, care sunt oferite de proteinele uleioase prezente în semințele de jojoba. De exemplu, uleiul de jojoba poate fi aplicat direct pe scalpul umed. La final se spală părul și clătește. Repetă tratamentul o dată la o săptămână.

 

 

Păr sănătos şi cu volum? Iată cum faci!

Nu te complace şi nu-ţi lăsa părul să-ţi dicteze starea zilnică de spirit. Te-ai obişnuit cu acele coafuri care rezistă, maxim, până în ora 13? Uită de asta! Poţi obţine o coafură frumoasă, cu volum, care să te ţină întreaga zi. Uite cum faci!

 
Curăţă inteligent

În majoritatea dăţilor când te speli pe cap,foloseşte un şampon de volum şi doar o dată pe săptămână,spală-te cu unul „normal”,care să elimine reziduurile de peste săptămână,de la nivelul scalpului.

Ulterior,foloseşte un balsam cu volum,distribuit de la jumătatea lungimii părului,în jos,către vârfuri.

Nu aplica balsam la rădăcini! Acesta lasă în urmă uleiuri,din cauza cărora nu te vei putea bucura nicicând de volumul dorit!

 
Trage de păr în sus!

Doar în cazul în care îţi doreşti un păr perfect întins,este bine să îl usuci suflând aer de sus în jos,pe toată lungimea lui.

În rest,ca să obţii un volum considerabil,trebuie să te foloseşti de o perie cilindrică,cu diametrul mare,pentru a trage de păr în sus,de la rădăcină şi până la vârfuri.

Înainte de toate însă,aplică un produs care să-ţi protejeze părul de căldura foehnului şi apoi împarte-l în şuviţe,ceva mai groase. Începe uscarea lor,prin metoda mai sus menţionată.

La sfârşit,stai cu capul în jos şi pulverizează nişte fixativ!

 
Alege o tunsoare potrivită

Indiferent de textura părului tău,mai multe „straturi” vor echivala cu mai mult volum,însă,ai grijă,dacă acestea cresc suficient de mult,cât să ajungă pe spate,fii singură că s-a terminat cu volumul tău.

Deci,în concluzie,pentru un volum ceva mai vizibil şi mai rezistent în timp,vei avea nevoie şi de o lungime ceva mai scurtă a părului!

 

 

Sursa: click.ro