Brigitte, santajata! Ce i s-a gasit in telefon

 

Este de pomină relația dintre Brigitte Sfăt, actual Pastramă, și Ilie Năstase. Sau, mai bine zis, relația care a fost între ei. S-au iubit, s-au căsătorit, s-au tot certat, despărțit și împăcat, până la un punct, când nu a mai fost cale de reconciliere. Motivele divorțului invocate de cei doi au fost multele, în principal infidelitatea fostului tenismen, dar adevărul abia acum s-a aflat, la aproape doi ani de la separare!

Spynews.ro a aflat, prin surse foarte bine informate, că problemele din mariajul lui Năstase cu Brigitte au fost multe, iar infidelitaea nu a fost doar viciul fostului sportiv. Probabil că a avut el bănuielile lui, motiv pentru care a și recurs la un gest pe care unii l-ar considera puțin imoral. I-a spart telefonul brunetei, iar acolo a găsit dovezile care o incriminau.

Motivul real al divorțului Brigitte-Năstase
Ce a găsit, mai exact? Cei care sunt la curent cu suișurile și coborâșurile din fosta căsnicie a celor doi probabil știu că, la un moment dat, s-a șoptit că Brigitte ar avea „bucurii” la Cătălin Cazacu.

Ilie Năstase ar fi găsit fix lucrurile care pun bomboana pe colivă, ca să zicem așa: niște conversații în care Brigitte și-ar fi declarat iubirea pentru Cazacu.

Dar nu numai Năstase a avut de făcut acuzații! Brigitte, extrem de supărată de gestul fostului soț, l-a amenințat că se va duce la Poliție și că va spune tot despre bătăile pe care le-ar fi primit de la fostul tenismen.

Ce este adevărat și ce nu este? Greu de zis. Dar este clar, totuși, că atunci când vine vorba despre Năstase și Brigitte, cam tot ce se poate. Amintim doar de episodul tragi-comic în care fostul sportiv a sărit gardul casei lui Brigitte, a intrat pe geam și și-a luat înapoi hainele și gențile pe care i le făcuse cadou brunetei.

Brigitte spune că este șantajată
În hohote de plâns, Brigitte a povestit, la Antena Stars, că i-au fost cerute sume de bani de la niște persoane care i-au spart contul de iCloud. Pentru că acum nu își mai permite să le plătească, s-a dat drumul și la „robinetul” de secrete. Disperată, Brigitte a preczat că o să apeleze la autorități pentru a da de urma celor care o șantajează.

„În urmă cu un an mi-a fost spart în mod repetat contul de iCloud. Și conectări de pe alte computere și id-uri, lucru pe care l-am observat acum o lună și ceva. Mi s-au cerut sume de bani, pe care uneori le-am plătit, dar nu mai pot să le plătesc.

Am refuzat să mai plătesc, drept pentru care, s-au dat și o să se mai dea lucruri pe care am încercat să le tin secrete. Le-am și șters, dar se pare că nu s-au șters complet de pe iCloud. Dar o să mă îndrept împotriva acestor persoane care mă tot șantajează și cer bani, către persoanele abilitate”, a spus Brigitte Pastramă, la „Star Magazin”.

Totodată, Brigitte i-a cerut scuze lui Ilie Năstase, cel care a fost „atras” în mijlocul acestui scandal prin aducerea în atenției presei a motivelor reale care au dus la divorț.

„Vreau să îmi cer scuze fostului meu soț pentru situația creată, pe care am încercat să o ocolesc. Nu sunt de vină că mi s-a spart contul de iCloud și sper ca poliția să își facă treaba”, a mai spus bruneta.

Exit mobile version