Casa spectaculoasa si spatioasa. Perfecta pentru o familie numeroasa

O casa cu mansarda cu un aspect de nota 10 si cu o compartimentare interioara generoasa, perfecta pentru o familie numeroasa.

Arata superb si nu cred ca cineva poate sa conteste asta. Designul exterior cu ferestrele neobisnuite si cu acoperisul  cu lucarne, cu forme rotunjite este ceva nou si interesant. Fatada este stralucitoare si te cucereste instant. Interiorul este spatios si luminos si ofera confort si relaxare unei familii formate din 4-6 membri.

Pentru a construi aceasta casa ai nevoie de un teren de minim 400 mp cu deschiderea la strada de 20 metri. Iti recomandam sa o construiesti pe un teren si mai mare pentru a-i pune in evidenta si mai tare frumusetea si personalitatea.

Aceasta casa cu mansarda are suprafata utilizabila de 187 mp, avand 211 mp suprafata totala. Inaltimea la coama a acestei case este 9,5 metri. Proiectul propune constructia acestei case pe fundatie din beton armat, cu stalpi, centuri si planseu tot din beton armat. Zidurile au 25 cm grosime si sunt din caramida ceramica tip Porotherm. O termoizolatie cu vata bazaltica de 12 cm ajuta coeficientul de transfer termic  a acestei case si o propulseaza in categoria caselor eficiente energetic. Incalzirea este prin pardolseala si se face cu ajutorul unei centrale pe combustibil solid.

Plan PARTER. Nu ai cum sa nu observi din prima secunda in care privesti planul parterului faptul ca exista o zona de zi imensa. Doar zona de living room, in care este integrata si zona de dinning, are 46 mp. Daca mai adaugam si suprafata bucatariei open space de 15 mp vom obtine peste 60 mp de zona de petrecut timpul alaturi de familie si prieteni. Si, ca sa fie totul perfect, din living room poti sa iesi pe doua terase exterioare super interesante si util, de unde poti sa te bucuri din plin de frumusetea casei tale dar si de curte si imprejurimi. Un birou de 13 mp ce poate fi folosit si ca dormitor de oaspeti se afla in imediata apropiere a livingului. O baie de aproape 5 mp deserveste intregul parter.

Plan MANSARDA. Zona de somn a casei se afla aici si este compusa din 3 dormitoare. Cel mai spatios, dormitorul matrimonial, are suprafata de 19 mp si este deservit de un dressing de 4,64 mp. Mai gasim  un dormitor de 14 mp dar si unul de aproape 12 mp. Un dressing deserveste cele doua dormitoare mai mici iar o baie de 9,5 metri patrati este suficienta pentru toti ocupantii mansardei.

Pret estimat de constructie. Stiu ca te intereseaza acest aspect si ma straduiesc sa iti livrez tot timpul informatii reale. Si de aceasta data iti voi spune cat a costat constructia acestei case, manopera + materialele de constructii necesare pana la stadiul de la cheie. Tu trebuie doar sa ai teren si utilitati disponibile in zona ta si casa aceasta este ca si construita. Asadar, aceasta minunata casa, construita lainceputul anului 2022, a costat  500.000 lei. Mult sau putin, tu decizi. Eu doar pot spune ca isi merita din plin banii.

De unde poti cumpara proiectul. Un proiect bine facut nu iti va da fiori in momentul in care vei cere autorizatia de construire si nici atunci cand vei face receptia casei. Asigura-te ca lucrezi cu un arhitect cu experienta!

Exit mobile version