Ce s-a întâmplat, de fapt, între Marius Moise și Oana Monea în jacuzzi. Concurentul a spus adevărul despre atingerile intime: ”Dacă îți ia cineva mâna…”

Marius Moise s-a apropiat din ce în ce mai mult de ispita Oana Monea la Insula Iubirii, iar după ce a ales să pună punct relației cu Bianca Giurcă, acesta a trecut la gesturi tandre. Cele care au devenit subiect de discuție au fost atingerile intime din jacuzzi, iar Oana Monea l-a acuzat că a făcut acest lucru fără voia ei. Ei bine, concurentul a spus adevărul despre ce s-a întâmplat, de fapt, în acel moment.

Cei doi au început să se comporte la fel ca un cuplu pe Insula Iubirii, iar gesturile dintre ei nu pot fi trecute cu vederea. Marius Moise și Oana Monea au mers împreună la dream date, iar momentele incendiare au început abia după ce au intrat în jacuzzi. După ce întâlnirea s-a terminat, ispita a mărturisit că Marius Moise i-a luat mâna și i-a pus-o în zona lui intimă.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Marius Moise și Oana Monea în jacuzzi
Marius Moise a fost ținta multor critici după imaginile de la Insula Iubirii, astfel că acum a venit momentul să spună partea lui de adevăr. Concurentul a spus că Oana Monea a interpretat greșit acest gest și ar fi exagerat când a spus că a fost abuzată când el i-a luat mâna și i-a pus-o în zona lui intimă, în timp ce se aflau în jacuzzi.

De asemenea, a spus că Oana Monea i-a făcut masaj în acel moment și nu a părut deranjată, motiv pentru care este de părere că și-a dat consimțământul în acest sens. Imaginile au stârnit un val de reacții din partea tuturor, iar ispita a dezbătut problema cu celelate colege, care au fost de părere că a fost un gest total nepotrivit.

”La date-ul cu jacuzzi, a vrut ea să pară, domne, că a fost abuzată, dar eu cred că dacă ție îți ia cineva mâna și ți-o pune pe umăr, să zicem, și tu îi faci masaj două, trei, cinci minute, eu cred că ți-ai dat consimțământul”, a spus Marius Moise pe Instagram.

Ispita l-a pus la punct pe concurent
Oana Monea și Marius Moise au fost protagoniștii unor scene fierbinți, însă momentele tensionate nu au lipsit dintre cei doi. Ispita s-a simțit deranjată de felul în care se comportă concurentul cu ea și de faptul că îi spune mereu ce să facă, crezând că este la dispoziția lui.

”Mi-a spus că vrea să mă sărute în văzul tuturor și i-am spus dacă e sigur să facă asta. Mi-a spus că da și că după să ne vedem în cameră, după ce ne întoarcem de la club (…) Dar știi că noi aici, ispitele, nu suntem la disponibilitatea voastră, să faceți ce vreți voi cu noi, nu? Adică nu putem să fim atinse și sărutate și așa mai departe (…) Măsoară-ți cuvintele”, a declarat Oana Monea.

Exit mobile version