Cine e, de fapt, artista care s-a sinucis la Lacul Morii. Ultimul ei mesaj e înfiorător

O artistă cunoscută din București, Simona Săndulescu, s-a sinucis în Lacul Morii din Capitală, iar în mesajul de adio a explicat și gestul extrem la care a apelat.

Simona Săndulescu, una dintre cele mai cunoscute instrumentiste din București, a decis să își pună capăt zilelor, gestul ei fiind anunțat pe rețelele de socializare.

Simona Săndulescu, o artistă cunoscută din București, s-a sinucis în Lacul Morii

Simona Săndulescu a postat, în seara zilei de vineri, 5 august 2022, un mesaj prin care își anunța intenția de a se sinucide. Și, din păcate, nu a dat înapoi, ea fiind găsită moartă, în Lacul Morii din București.

”Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….”, a notat artista e contul ei de socializare.

Imediat, toți cei apropiați instrumentistei au și reacționat. Unii dintre ei au început să îi scrie mesaje prin care încercau să o convingă să nu apeleze la un asemenea gest extrem. ”Simonaaaa! Te implor! Nu face o prostie!”, ” Nimeni și nimic nu merită gestul acesta! Suntem mulți care te iubim!”, ” Ce faci, Simona! Azi e Schimbarea la față a Mântuitorului Hristos!

Nu te lăsa amăgită de cel rău! Nu-ți pierde sufletul pentru o iubire pământeană! Viața este frumoasă, merită trăită! Domnul să-ți dea putere să reziști ispitei! Noi te iubim! Ești o ființă minunată!”, sunt câteva dintre mesajele pe care apropiații artistei i le-au scris pe conturile de socializare.

Din păcate, totul a fost inutil, iar în ciuda apelurilor la 112 făcute de amicii artistei, trupul Simonei Săndulescu a fost găsit, fără viață, în Lacul Morii din București.

Trupul Simonei Săndulescu a fost scos din Lacul Morii de scafandri, în jurul orelor 1.40, iar la acțiune au luat parte polițiști ai secției 20, pompieri și un echipaj medical care, din păcate, a putut doar să constate decesul femeii înecate.

Simona Săndulescu, artist liric și instrumentist, era Doctor în Muzică încă de acum 12 ani, și, ca organist, a contribuit la lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio, a susținut nenumărate concerte la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară.

Exit mobile version