Cine locuiește acum în vila Stelei Popescu din 2 Mai. Regretata actriță își petrecea acolo toate verile

Cine locuiește acum în vila Stelei Popescu din 2 Mai. Casa de la mare era locul preferat pentru vară al regretatei actrițe, care s-a stins din viață acum cinci ani. Stela Popescu își petrecea toate verile la 2 Mai și avea grijă ca locuința ei de la malul mării să fie tot timpul pusă la punct.

Stela Popescu, care a murit în 2017, a deținut mai multe proprietăți, printre care un bloc cu trei etaje în Capitală, o vilă în Crevedia, vila de la 2 Mai, dar și o casă în centrul Bucureștiului, de altfel, chiar casa în care a fost găsită fără viață, de către fiica sa adoptivă.

Cine locuiește acum în vila Stelei Popescu din 2 Mai

Regretata actriță Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu aproximativ cinci ani, la vârsta de 81 de ani, lăsând în urmă roadele a celor cinci decenii petrecuți pe scenă: roluri în filme, piese de teatru și televiziune. Stela Popescu a lăsat în urmă și o avere impresionantă.

Proprietățile Stelei Popescu au ajuns la fiica sa adoptivă, Doina Maximilian, inclusiv vila cochetă de la malul mării, situată în localitatea Limanu, județul Constanța.

Recent, au fost văzuți muncitori și renovări în plină desfășurare la vila regretatei Stela Popescu din 2 mai, Doina Maximilian ar fi vândut casa. Iar dacă în anii trecuți erau turiști cazați în casa Stelei, de data aceasta în casa se află doar doamna.

Dacă, în trecut, era vopsită aproape toată în albastru, acum, locuința de pe litoral e aproape în totalitate albă.

Fiica Stelei Popescu susținea că nu vrea să vândă casa din 2 Mai a mamei sale

Recent, Doina Maximilian a declarat că a renovat casa din 2 Mai alături de copii, fată și ginere, și că vor să se bucure împreună de locuința care păstrează vie amintirea Stelei Popescu. Aceasta a mai punctat că vila e pusă la punct.

„Nu consider că este un subiect de comentat. E complet renovată, e pusă la punct. O ținem. Încercăm să profităm de ea și asta e tot. O păstrăm, nu se pune problema”, a declarat Doina Maximilian pentru fanatik.ro.

Exit mobile version