Cui îi face Bianca Drăguşanu declaraţii de dragoste, la puţin timp după divorţul de Alex Bodi. „Inima mea…”:

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să divorţeze, la doar trei luni de la cununia civilă. Chiar dacă formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru cei doi.

Spynews a aflat în exclusivitate că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au spus adio după o căsnicie de trei luni. Cei doi au mai avut episoade în care s-au desprţit şi apoi s-au împăcat, însă se pare că de această dată este vorba dspre ceva final, mai ales că semnează şi actele de divorţ.

De altfel, Alex Bodi a şi declarat pentru Spynews că au preferat să o ia pe drumuri separate din cauză că în ultimul timp se certau prea des, dar şi pentru că erau concentraţi pe job-urile lor, care nu le permiteau să fie atât de mult împreună precum şi-ar fi dorit.

La puţin timp după ce Spynews a anunţat că Bianca Drăguşanu s-a desprţit de Alex Bodi, aceasta a decis să facă o declaraţie de dragoste pentru cea mai imporatantă persoană din viaţa ei. Bianca Drăguşanu a postat un filmuleţ cu fiica sa, Sofia, pe Instagram, pe care o numeşte „inima mea”. Astfel, Bianca Drăguşanu nu face decât să arate că orice problemă ar avea în viaţă, liniştea şi adevărata bucurie o simte doar în preajma ficei sale.

Alex Bodi, primele declaraţii după divorţul de Bianca Drăguşanu
„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

Exit mobile version