Dezvăluiri despre una dintre cele mai discrete familii din showbiz-ul românesc

Cine este soția actorului Pavel Bartoș? Prezentatorul de la Vocea României și Anca Bartoș sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună trei fete. Pavel Bartoș și soția sa formează unul dintre cele mai solide și mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Cei doi apar rar împreună la evenimentele mondene, iar asta pentru că Anca a ales să stea departe de luminile reflectoarelor. Anca Bartoș, în vârstă de 46 de ani, a lucrat și ea în televiziune și este actriță, însă a renunțat la carieră pentru a se dedica familiei sale, iar de curând a decis să facă o reconversie profesională.

Cine este Anca, soția lui Pavel Bartoș. Cei doi au împreună 3 fete Anca, soția lui Pavel Bartoș, este la bază actriță și a apărut în filme precum „Ho, ho, ho 2: O loterie de familie” (2012) sau serialul „La Urgență” (2006).
De-a lungul timpului, soția lui Pavel Bartoș a prezentat și câteva emisiuni „Slab sau gras” de la Senso TV (2006) și a avut un proiect pentru copii la postul de radio Itsy Bitsy (2008).
Însă, după venirea pe lume a copiilor, Anca Bartoș a ales să renunțe la carieră pentru a le putea crește pe cele trei fete ale sale, Eva, Rita și Sofia.
„La bază este actriță. S-a dedicat foarte mult copiilor, ceea ce mi-a fost bine că mi-am făcut meseria și mai bine că am știut că acasă cineva are grijă de copii”, spunea anul trecut Pavel Bartoș despre soția sa, în podcastul lui Mihai și al Elwirei Petre.

Anca Bartoș studiază să devină medic pediatru Acum că fetele au crescut, Anca Bartoș a decis să își urmeze visul de a deveni medic pediatru. Astfel, s-a înscris la Facultatea de Medicină, unde învață din greu. „Principala mea calitate este soția mea. Probabil, așa a fost să fie, ca eu să asigur confortul familiei mele și ea să asigure confortul emoțional. (…) S-a apucat de Medicină. Este în anul 4. Vrea să fie medic pediatru. Ea a fost fată de doctor și ea cumva a moștenit, a avut din familie chestia asta. Ea vorbea foarte mult cu tatăl ei, știa cumva remedii. Toată lumea o suna pe ea”, a dezvăluit Pavel Bartoș despre Anca, în podcastul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar.

Totodată, el a precizat că și Smiley cu Gina Pistol o contactează atunci când fiica lor este bolnavă. „Smiley și cu Gina o sună si fac: „Măi, copilul meu e așa”, „Măi, fă aia” și când simte că o depășește atunci le zice să meargă la doctor. Când au fost copiii mici, ea a mai și studiat, să vadă despre ce e cheastia aia, despre ce e aia… Asta vrea să facă”, a mai spus prezentatorul de la Vocea României. „Este de admirat că… nu vreau să spun la vârsta ei, că sună aiurea, dar vorba aia, la 23 de ani e de admirat că învață, că reține și e pasionată, e hăruită. E o chestie de har și mă bucur că s-a întâmplat”, a subliniat actorul.

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult”, a povestit Anca Bartoș în emisiunea online a lui Smiley , „8, 8 și ceva fix”, în urmă cu ceva timp.

Pavel Bartoș a dezvăluit și care este secretul mariajului lui de 20 de ani cu cea care i-a dăruit trei copii: „Comunicarea”. „Este foarte important să comunici. Nu este totul lapte și miere și nici nu trebuie să fie pentru că atunci este o problemă. Este ca orice relație. Dar este și la bine și la greu, asta este foarte important să ne asumăm. La bine știi cum este, tuturor ne este bine, dar trebuie să fim pregătiți și pentru ce este greu. Dar comunicarea este importantă într-o relație. Dar și prietenia, să fii prieten cu partenerul tău”, a afirmat prezentatorul pentru ego.

Exit mobile version