O nouă lovitură pentru Antena 1!

Irina Ursu, prezentatoarea Observator 19 de la Antena 1, și-a dat demisia. Este vestea momentului! După ce și-au dat demisia cei trei jurați de la Chefi la cuțite, acum Antena 1 primește o nouă lovitură. De data aceasta, este vorba despre prezentatoare de știri de la Observator 19, care a decis să își dea demisia din mai multe motive, atât profesionale, cât și personale. Iată ce declarații a făcut despre acest aspect!

Irina Ursu nu a dorit să lase loc de interpretări așa cum a fost în cazul celor trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, când au plecat de la Chefi la cuțite. Prin urmare, a confirmat că a întrerupt colaborarea cu postul de televiziune și că nu se mai regăsește în acest proiect în prezent. De asemenea, printre declarațiile făcute, a precizat și că are alte planuri pe care urmează să le anunțe.

Irina Ursu, prezentatoarea Observator 19 de la Antena 1, și-a dat demisia
A trecut mai bine de un an de când Irina Ursu a decis să semneze contractul cu Antena 1, însă se pare că acest proiect nu-i mai aduce zâmbetul pe buze, așa cum chiar ea a declarat. A decis că este momentul să își dea demisia, confirmând acest lucru în fața tuturor, însă când a venit vorba despre motivele pentru care a luat o astfel de decizie, a fost destul de reținută.

„Ce pot să confirm e că, da, e decizia mea de a înceta colaborarea cu ei. Au fost mai multe motive care au contribuit la asta, şi de natură personală şi profesională. Nu sunt omul care să plece cu scandal de pe nicăieri. Momentan, am mai multe proiecte despre care o să vorbesc în momentul când simt că este cazul’, a spus prezentatoarea TV pentru Pagina de Media.

Irina Ursu și-a șters postarea în care a anunțat că și-a dat demisia
Inițial, Irina Ursu a spus pe pagina ei personală de Facebook că și-a dat demisia de la Antena 1, însă mai apoi postarea sa a dispărut. Cel mai probabil, are un contract care îi interzice un asemenea gest, astfel că pentru a nu se ajunge la discuții sau la alte probleme, a decis să șteargă rândurile scris după ce a luat această decizie profesională. Totuși, postarea s-a viralizat în scurt timp, iar mesajul ei a ajuns pe mai multe pagini și la multă lume.

„Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. Not all stories are love stories. Mi-am motivat alegerea fix aşa: „Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc. Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un om ambiţios, care nu se dă bătut şi care, cu cuvinte potrivite, poate face şi învăţa orice. Şi cu toate acestea am renunţat, pentru că nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă. Cred că această meserie este despre energie. În faţa dumneavoastră, suntem energie. Am considerat că dacă nu mai simţi bucurie când vii în faţa oamenilor, mai bine te retragi, pentru că voi, cei care ne priviţi, meritaţi la TV oameni care să fie conectaţi 100% şi să emane acea bucurie a comunicării prin toţi porii.

Sunt recunoscătoare totuşi pentru toate experienţele pe care le-am trăit aici, pentru că, la finalul zilei, toate sunt o lecţie. Este o satisfacţie uriaşă pentru mine că orice mi-am propus în viaţă a ieşit! Ei vor spune că e noroc. Eu ştiu că a fost multă, multă muncă’, a scris jurnalista în postarea sa de pe Facebook.

Exit mobile version