Rulouri din piept pui cu brânză Provolone, prosciutto și ciuperci

Astăzi ți-am pregătit o delicatesă care sigur îți va încânta simțurile! Chiar dacă se prepară ușor, această rețetă merită gătită, degustată și apreciată împreună cu cei dragi! Iată cum se prepară Rulourile din piept pui cu brânză Provolone, prosciutto și ciuperci!

Ingrediente:
2 piepți de pui CocoRico
200 de grame de brânză Provolone
4 felii prosciutto
300 de grame ciuperci Champignon
o lingură de unt
4 frunzulițe de busuioc
oregano (după gust)
piper negru măcinat (după gust)
o lingură de ulei
o linguriță de oțet balsamic
un pahar cu apă
Mod de preparare:
Desfă pieptul de pui astfel încât sa fie cât mai subțire și întins, iar apoi condimentează-l. Așează câte 2 felii de prosciutto pe câte un piept de pui, și acoperă-le cu felii de brânză Provolone. Deasupra adaugă câte două frunze de busuioc și rulează pieptul de pui. Leagă-l bine cu ață de bucătărie pentru a păstra conținutul din interior bine strâns. După ce ai terminat de pregătit rulourile, adaugă-le într-o tigaie, în puțin ulei încins. Lasă-le în tigaie până în momentul în care sunt semipreparați. Pune apoi rulourile într-un vas de tip yena și adaugă-le la cuptor pentru 15 minute, la 200 de grade. În acest timp pregătește ciupercile. Taie ciupercile champignon în jumătăți și adaugă-le în uleiul în care ai pregătit puiul . Adaugă în tigaie o furculiță de unt. Asezonează ciupercile cu puțină sare, puțin oțet balsamic și adaugă un pahar cu apă. Lasă-le în tigaie până când sosul se evaporă și ciupercile sunt bine rumenite. Scoate rulourile de pui din cuptor și adaugă ciupercile. Tocmai ai realizat o masă festivă pentru a te bucura împreună cu prietenii de o cină absolut senzațională!

Dacă ți-a plăcut distribuie și prietenilor tăi!

Exit mobile version