Simplu sau cu piatră? Cum alegi modelul potrivit de inel în funcție de eveniment

Ai în colecția ta de bijuterii mai multe tipuri de inele și nu știi cum să le asortezi cu piesele din garderobă? Fie că vorbim despre inele simple sau inele cu pietre prețioase, oricare dintre aceste bijuterii îți poate pune ținuta în valoare. Însă, este important să știi cum să-ți alegi inelele potrivite în funcție de ocazie, așa că iată câteva sugestii care te-ar putea inspira.

Inelul potrivit pentru un eveniment corporate

Dacă urmează să participi la un eveniment corporate sau business, și vrei să obții un look sofisticat și rafinat, ar trebui să îți alegi cu atenție accesoriile. Optează pentru biijuterii discrete și elegante și evită să obții un look încărcat. Încearcă să te limitezi la cel mult două bijuterii, cum ar fi o pereche de cercei și un inel, care ar putea să fie piesa de rezistență. Spre exemplu, poți opta pentru un inel original Pandora, din aur sau argint, cu bandă îngustă, decorat cu pietre prețioase. Un astfel de inel va oferi un plus de rafinament ținutei tale, fără să încarce vizual restul outfitului.

Inelul potrivit pentru o ținută casual

Atunci când vrei să ieși în oraș cu prietenii, la o plimbare în parc sau la o sesiune de shopping, poți opta pentru o ținută casual, pe care să o accesorizezi cu bijuteriile potrivite. Iar dacă vorbim despre inele, ar fi ideal să optezi pentru modele simple, care să nu iasă prea mult în evidență. Poți opta pentru inele din aur sau argint, cu un design clasic, ușor minimalist. În general, o ținută casual trebuie să fie o ținută relaxată, așa că două inele ar fi suficiente pentru a accesoriza un asemenea outfit.

Inelul potrivit pentru o nuntă

Pentru o ocazie romantică, precum o nuntă sau o petrecere de logodnă, poți opta pentru mai multe bijuterii. Iar inelele cu diamante sunt potrivite în mod special pentru un astfel de eveniment. Poți opta pentru un inel statement cu o piatră mare, care să se asorteze cu nuanța rochiei pe care o porți. Dacă alegi să porți o rochie roșie, poți opta pentru un inel cu rubin, iar în cazul unei rochii verzi, poți alege un inel decorat cu smaralde.

Inelul potrivit pentru o petrecere extravagantă

Dacă vrei să atragi toate privirile la un eveniment extravagant, vei avea nevoie de o ținută care să iasă din tipare, dar și de accesorii care să atragă atenția. Așa că poți alege inele cu forme geometrice diverse, decorate cu pietre prețioase, sau cu diferite elemente moderne. Totodată, poți opta pentru inele care acoperă tot degetul, sub forma unui șarpe, sau pentru inele de tip puzzle, care se întrepătrund. Totuși, cea mai simplă metodă pentru a scoate o ținută din anonimat este să alegi mai multe inele, de diferite grosimi, pe care le poți purta chiar și peste o pereche de mănuși, pentru un efect mai spectaculos.

Inelul potrivit pentru o întâlnire de afaceri

Când lucrezi într-un mediu business este esențial să îți alegi cu atenție bijuteriile, deoarece acestea pot să facă diferența. Spre exemplu, un ceas de mână elegant te poate ajuta să obții o imagine profesionistă, rafinată și serioasă. Iar același lucru este valabil și în cazul altor accesorii. Investește în bijuterii cu design minimalist și alege să porți un singur inel, atunci când participi la o întâlnire de business. Optează pentru un inel îngust, cu model simplu, care să nu atragă atenția. Și încearcă să eviți modelele de inele masive, sau cele cu pietre prețioase colorate.

Așadar, inelele nu ar trebui să îți lipsească din colecția de bijuterii. Fie că vorbim despre modele extravagante, decorate cu pietre prețioase, sau modele simple, cu design minimalist, inelele sunt întotdeauna accesoriile ideale pentru orice tip de eveniment.

Exit mobile version