Toni Iuruc a spus adevărul! Este informația momentului despre Simona Halep: Știu tot ce a făcut

Toni Iuruc a spus adevărul! Este informația momentului despre Simona Halep: Știu tot ce a făcut 👇

Au fost căsătoriţi vreme de un an de zile, dar Toni Iuruc o cunoaşte de foarte mult timp pe Simona Halep. Omul de afaceri a făcut şi câteva dezvăluiri din activitatea fostei sale soţii, după anunţul că jucătoarea noastră de tenis a fost suspendată vreme de 4 ani pentru dopaj.

Aşadar, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a dictat o suspendare de patru ani pentru fostul lider mondial, decizie pe care Halep este hotărâtă să o atace.

Toni Iuruc, şocat de vestea suspendării
Toni Iuruc a spus că e surprins de vestea cumplită primită de Simona Halep și a explicat că este de părere că suspendarea primită de sportivă este mult prea dură.

”Îmi pare foarte rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei.

Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei.

Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură. Gândiți-vă, patru ani de suspendare! Este ceva ce, fără să fiu expert, nu știu dacă vreun tenismen sau sportiv într-o situație similară a primit. Îmi aduc aminte de alți sportivi.

Au primit 10 luni sau 12 luni, dar patru ani mi se pare o decizie de o duritate dusă la extrem. Altfel nu am ce să să mai spun, pentru că nu pot să comentez legitimitatea acestei decizii, nu mă pricep. Vreau doar să spun că o susțin pe Simona, îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă„, a afirmat Toni Iuruc.

Halep s-a antrenat şi la 50 grade Celsius
Halep a transmis că va face apel la TAS și că va ataca în instanță compania care a produs suplimentul pe care ea îl consideră „contaminat cu roxadustat“.

Fostul ei soţ a dezvăluit şi un secret: Simona s-a antrenat şi la 50 de grade Celsius.

„O cunosc, știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis, pentru locul pe care ajuns, pentru dorința de a aduce rezultate și de a face onoare României.

Eu am văzut-o antrenându-se la 40, 50 de grade. Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului”, a mai declarat Toni Iuruc.

Şi WTA a emis un comunicat oficial imediat după ce s-a aflat că Simona Halep a fost suspendată 4 ani.

”Este cel mai important ca jucătorii să cunoască regulile programului anti-doping de tenis și să le respecte.

Tribunalul Independent s-a pronunțat cu privire la cazul Simonei și, în temeiul TADP, decizia poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport.

WTA va sprijini deciziile luate în acest proces și va continua să urmărească acest lucru îndeaproape”, se arată în comunicatul emis de WTA.

Exit mobile version