ADIO, SIMONA GHERGHE! Șoc total în România

Simona Gherghe și-a luat la revedere! Mesajul neașteptat a venit chiar pe 3 octombrie. Prezentatoarea TV a așteptat mult timp această zi. Un capitol din viața ei s-a încheiat și altul acum începe.
Simona Gherghe, mai fericită ca niciodată pentru că a venit toamna
Simona Gherghe, mai fericită ca niciodată pentru că a venit toamna! Prezentatoarea TV se bucură că au început să scadă temperaturile și că în aer se simte briza toamnei. Octombrie este luna ei întrucât pe ea a fost născută pe data de 31 octombrie.

În acest an, va împlini respectabila vârstă de 46 de ani. În plus, prezentatoarea TV este bucuroasă pentru că ne apropiem încetul cu încetul de Crăciun. Peste 82 de zile, vom sărbători nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

„La 9 grade, cât erau dimineață, vă anunț că, oficial, s-a încheiat vara 2023! Bine ai venit, octombrie, luna mea! PS. Mai sunt 82 de zile până la Crăciun!”, a scris ea pe Facebook.

Postarea ei a strâns rapid sute de comentarii: Să vină iarna!/ În Brașov erau 7 dimineață la ora 8!/ Sper să fie cat mai bine de Crăciun și revelion să fim cu toții sănătoși și alături de toată familia noastră frumoasă și sperăm că vom fi și sănătoși/ La mine erau 6 grade de dimineata, brrrr, e toamna!/ Și la mine încep sărbătorile de toamnă cu data de 14 octombrie și se încheie cu 26 octombrie.

Exit mobile version