Andreea Bălan tocmai și-a anunțat logodna cu Victor Cornea?! A apărut cu inelul pe deget. “Până când lumea se va sfârși”

Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea ( 29 de ani ) par să fie mai hotărâți ca niciodată să își întemeieze un viitor împreună. Jumătatea blondă a trupei Andre se pare că tocmai și-a anunțat logodna.

După mai bine de doi ani de când Andreea Bălan a devenit o femeie liberă, se pare că soarele a ieșit din nou pe strada ei. Victor Cornea, un tânăr tenismen, este cel care a reușit să-i cucerească inima artistei, însă nu oricum. Relația celor doi pare să fie cât de poate de serioasă, iar anunțul unei viitoare căsnicii nu s-a lăsat mult așteptat.

Astfel, în urmă cu puțin timp, Andreea Bălan a publicat pe Instagram o serie de fotografii, însă una dintre ele a fost cea care le-a atras atenția internauților. Pe degetul artistei se zărește un inel, bijuterie care este purtată pe inelarul de la mâna stângă. Nici mesajul care însoțește fotografia nu pare să fie de ignorat: ”Cu tine de mână, până când lumea se va sfârși”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei.

Andreea Bălan: ”Sunt iubită și foarte fericită”
În urmă cu 3 săptămâni, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea Bălan a confirmat faptul că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, este iubită și foarte fericită. Printr-o postare pe Facebook, în care apare alături de noul său partener, artista recunoaște că este mai implinită ca niciodată.

”Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi că iubesc, sunt iubită și mai fericită ca niciodată. Până acum, toate bune și frumoase, însă, greul de abia acum începe”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Exit mobile version