Bruschetă cu somon afumat

Nu știi ce să mai mănânci la micul dejun sau la cină? Nu e nimic, se întâmplă și pe la case mai mari să fie în pană de idei! Astăzi vă învăț o rețetă excepțională de sandviș cu somon afumat cu legume, o combinație care îți bucură papilele gustative!

Somonul aduce numeroase beneficii sănătății iar reputația sa de a fi bogat în proprietăți nutritive este atestată de studii. Într-adevăr, nenumărate cercetări au întărit renumele somonului de a fi un aliment de bază foarte sănătos. Această susținere este bazată în mare parte pe conținutul său foarte mare de acizi grași Omega 3 benefici sănătății. Iată de ce ai nevoie pentru acest preparat:

Ingrediente:

100 grame somon afumat

ulei de măsline

1/3 ceapă roșie

salată verde

3 ridichi

coriandru

ceapă verde

pâine

Mod de preparare:

Pâinea prăjită este o opțiune excelentă pentru micul dejun, de aceea acest sandviș poate fi o opțiune excelentă pentru tine și cei dragi. Pune o felie de pâine la prăjit 1-3 minute. Unge-o cu ulei de măsline și adaugă o frunză de salată verde.  Peste aceasta adaugă somonul ( cantitatea de somon poate varia în funcție de gustul fiecăruia). Taie ceapa julien și așeaz-o deasupra somonului. Adaugă câteva rondele de ridichi.

Asezonează conținutul bruschetei cu fire de coriandru, pătrunjel sau rucola (în funcție de preferințe).

Tocmai ce ai preparat un sandviș sățios, gustos și foarte sănătos!

Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut, recomandă și prietenilor acest preparat delicios!

 

Exit mobile version