Cât a dat Hanelore din Reșița, pentru două aripioare de pui și o lingură de piure, la „împinge tava” în Eforie Nord

Suntem în plin sezon de vacanțe, iar mulți români și-au stabilit deja concediile în stațiunile de pe litoral. Totuși, turiștii ar trebui să ia în calcul scumpirile de anul acesta și să își pună foarte bine la punct bugetul. Hanelore, o femeie din Reșița, a mers în Eforie Nord, alături de familia sa, și a rămas surprinsă de prețurile unui restaurant de tip „împinge tava”. A scos din buzunar foarte mulți bani doar pe două aripioare și lingură de piure.

Nu mai este un secret că prețurile de pe litoralul românesc au explodat, mai ales în acest sezon estival. Până și în stațiunile considerate cândva accesibile oricărui român, costurile pentru mâncare și băutură au ajuns foarte mare. De la 1 iulie, a avut loc un nou val de scumpiri.

Cât a plătit Hanelore din Reșița la „împinge tava” în Eforie Nord

Se pare că prețurile au explodat pe litoral în sezonul estival. Hanelore, o femeie din Reșița, a făcut o postare pe un grup de Facebook destinat turiștilor, în care a explicat că a fost surprinsă atunci când a achitat nota de plată de la un restaurant de tipul „împinge tava” din Eforie Nord

„Nu fac reclamă negativă, mâncarea nu a fost rea, m-a șocat doar prețul piureului. M-a tentat să-l dau înapoi, dar îi era foame fetei și era prea cald să caut altceva. În alte părți sunt prețuri mai ok. Cred că se termină era autoservirilor, dacă o țin tot așa cu prețurile.”, a scris femeie pe un grup de Facebook destinat turiștilor.

Ei bine, Hanelore a comandat o porție de piure de 280 de grame și două aripioare la ceaun care au cântărit 125 de grame. Pentru piure, ea a fost nevoită să scoată din buzunar 25 de lei și 20 de bani, iar pentru pui a achitat 17 lei și 50 de bani.

Exit mobile version