Câți bani a strâns George Simion la nuntă: suma este una COLOSALĂ

Nunta lui George Simion a avut loc pe 27 august în comuna vânceană Măciuca.

Politicianul a avut peste 10.000 de invitați la marele evniment, unde au cântat nume mari din muzica românească. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de formația Phoenix. Dimineață mirii au numărat banii și au rămas fără cuvinte: suma pe care au reușit să o strângă este uriașă. George simion a declarat că tot ce strânge la nuntă va merge spre construcția unui spital nou.

Liderul AUR nu a avut cheltuială foarte mare cu evenimentul, având în vedere că a primit daruri care mai de care de la personalități importante. Spre exemplu Gigi Becali i-a donat două tone de brânză. Și transportul invitaților a vneit din donații, dar și multă din materia primă pentru felurile de mâncare tradiționale puse la dispoziția invitaților.

Suma pe care ar fi strâns-o George simion este una deosebit de mare. „Se estimează că a strâns peste jumătate de milion de euro”, a transmis România TV. Se pare că unii invitați au dăruit mirilor sute bune sau chiar mii de euro, fiind vorba în special de nași sau persoane apropiate cuplului. Oamenii de rând au donat sume între 10 și 50 de lei.

Banii strânși la nuntă vor fi utilizați pentru construirea unui spital nou, exact cum a dezvăluit George Simion înainte de nuntă.

Ilinca și George au respectat tradițiile românești străvechi și, în plus, au transmis totul live pe rețelele de socializare, pentru ca toți românii să poată vedea nunta tradițională, autentică românească.

George Simion nu a scăpat de emoții la nuntă, având în vedere că a avut parte de o amenințare cu bombă. Atuortiățile s-au deplasat rapid la fața locului pentru a face verificări, după ce au primit un mesaj de amenințare.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă. 

Exit mobile version