Ce scria în jurnalul criminalului de la Bascov. Bărbatul voia să îl ucidă şi pe cumnatul său

Surse apropiate de familia criminalului din Bascov au precizat că în jurnalul în care acesta și-ar fi notat numele victimelor, dar și modul în care l-a omorât, ar fi fost trecut chiar și numele cumnatului său. Pe de altă parte, surse din anchetă spun că se infirmă această informație.

Filmul crimei de la Bascov scoate la iveală detalii terifiante.

Surse din anchetă au indicat faptul că autorul măcelului din Bascov a ţinut un jurnal în care şi-a notat acţiunile odioase.

Criminalul le-a plănuit moartea în detaliu celor cinci membri ai familei sale.

Bărbatul nu a acţionat spontan, ci după „o planificare minuţioasă, cu măsuri de precauție, în așa fel încât să nu existe niciun impediment în ducerea la bun sfârșit a intenției”.

Şi-a scris fiecare pas într-un jurnal. Moartea violentă a victimelor i-a şocat chiar şi pe anchetatori. A atacat-o cu o furie de neînţeles chiar şi pe nepoţica sa de cinci ani.

Bărbatul cu probleme psihice care şi-a omorât sora, părinţii, nepoata şi fratele a ajuns după gratii.

Ce scria în jurnalul criminalului de la Bascov

Denisa Dicu, reporter Antena 3, vine cu informaţii în exclusivitate despre ce scria în jurnalul criminalului.

„Ies la iveală detalii șocante despre modul în care s-a petrecut crima din localitatea Bascov. Surse apropiate de familie au precizat că în jurnalul în care criminalul și-ar fi notat numele victimelor, dar și modul în care l-a omorât, ar fi fost trecut chiar și numele cumnatului său.

Acesta ar fi avut în plan să îl omoare chiar și pe el, însă, pe de altă parte, surse apropiate de anchetă spun că se infirmă această informație, că, de fapt, cumnatul nu ar fi fost în plan să fie omorât de către criminal și că nu ar fi fost notat numele său pe acel jurnal, acele înscrisuri.

Cât despre teoria care spune că criminalul ar fi fost supărat pe nepoata sa că nu ar fi purtat acel lănțișor de aur, ei bine se infirmă. Este improbabil însă. Un detaliu cutremurător este însă că acesta s-a jucat cu fetița, cu nepoțica sa, doar cu o zi înainte să îi ia viața.

Acum ne aflăm la Capela Militară din Pitești, unde au fost depuse trupurile neînsuflețite ale surorii și nepoatei criminalului.

Îi vedem chiar acum în direct, pe membrii apropiați ai familiei, chiar și pe cumnatul care a supraviețuit. Este cel care are tricou negru și ține în brațe o sticlă cu apă.

Sunt complet îndureraţi de ce li s-a întâmplat, sunt momente grele, clipe cumplite pentru rude, pentru că fac ultimele pregătiri înainte de înmormântare. Mâine va fi înmormântarea părinţilor şi fratelui criminalului, iar sâmbătă va fi înmormântarea surorii şi nepoatei criminalului”, a relatat Denisa Dicu.

Exit mobile version