Ce se întâmplă în Italia cu fiica ei în plină pandemie

 

Perioada de izolare la domiciliu este una în care familiile sunt mult mai apropiate decât înainte, spun specialiștii, acesta fiind unul dintre punctele de reper care ajută enorm în timpul pandemiei. Interacțiunea la nivel familial este strânsă, iar Antonia se află, la rândul său, în această postură.

Antonia recunoaște că îi este foarte dor de Maya Castellano, fiica ei care se află în Italia. Și chiar dacă se apropie ziua ei de naștere, Antonia spune că va fi vorba, evident, de o petrecere restrânsă. Mărturisește și că petrece foarte mult timp alături de Alex Velea și de copii, cărora le-a explicat, cum a putut mai bine, că este o perioadă dificilă și trebuie să stea în casă, iar cu Maya reușește să vorbească zilnic.

”De data aceasta, nu am cum să petrec, voi fi acasă cu Alexandru şi cu copiii. O petrecere restrânsă. Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet. Le-am spus (n.red. – copiilor) că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă. Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate. Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a mărturisit Antonia pentru click.ro. ”De viaţa de dinainte (n.red – îi este dor), chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”, a mai spus Antonia.

Pe data de 12 aprilie, frumoasa Antonia va împlini 31 de ani. Iar vedeta, ținând cont de criza medicală fără precedent, s-a confesat unor apropiați și a mărturisit că se simte foarte tristă pentru că Maya nu-i va putea fi alături în acest an.

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (n. red. – Dominic, 5 ani și Akim Alexandru, 3 ani, din relația cu Alex Velea). Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, au spus apropiații vedetei.

Cert este că senzuala Antonia și fiica ei țin legătura în permanență la telefon și, bineînțeles, pe rețelele de socializare.

Exit mobile version