Cum a reacționat acest chelner, după ce un client i-a cerut să-i schimbe porția de spaghete, deși mâncase jumătate

Ce s-a întâmplat când clientul unui restaurant a cerut să-i fie schimbată farfuria, după ce a mâncat jumătate din porție. Reacția fabuloasă a chelnerului.

Contul de TikTok, Soyfelber, a distribuit un clip în care descrie o scenă care a avut loc într-un restaurant din Spania.

Chelnerul le-a povestit fanilor săi de pe TikTok că nu are „nicio problemă” în a schimba farfuria, dar nu dorește să „le permită să râdă de el”.

Clientul a cerut să schimbe spaghetele bolognese cu o altă mâncare după ce s-a ghiftuit cu jumătate din farfurie.

Utilizatorul de TikTok, Soyfelber, a distribuit un clip în care descrie scena uluitoare care a avut loc când un grup de persoane a comandat meniul zilei, care includea o farfurie cu spaghete bolognese.

Ospătarul spune că au început să mănânce și deodată un client i-a adus înapoi farfuria de spaghete bolognese care nu i-a plăcut și l-a rugat să o schimbe cu niște sparanghel cu șuncă.

Tânărul a spus că „nu are nicio problemă” în schimbarea farfuriei, dar nu le va permite clienților să își bată joc de el, pentru că „nu suntem atât de proști” din moment ce clientul a întors „doar jumătate” din mâncarea din farfurie.

Chelnerul povestește cum le-a dat o jumătate de farfurie de sparanghel cu șuncă. Clienții nu au mereu dreptate, cu părere de rău, a subliniat bărbatul.

„Dacă guști din mâncare și spui că nu îți place, eu schimb farfuria, dar dacă mănânci jumătate de farfurie și apoi spui că nu ți-a plăcut preparatul?”, s-a întrebat, retoric, ospătarul.

Exit mobile version