George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan! Reacția emoționantă a celor două fetițe atunci când și-au văzut tatăl din nou lângă ele:

 

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit la începutul acestui an, dar actorul continuă să meargă acasă la vedetă pentru a-și vedea fiicele.

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit la începutul acestui an, spre surprinderea tuturor fanilor și apropiaților. Nimeni nu se aștepta ca artista să se separe de soțul e după doar cinci luni de mariaj. După cum a spus chiar ea, nu și-a dorit acest lucru și a sperat mereu că actorul avea să se întoarcă acasă și să-și dea seama că greșește. În plus, a recunoscut că suferă și că cel mai mult o doare gândul că fetițele ei nu vor crește înr-o familie în care mama și tatăl lor să fie împreună.

Cu toate că George Burcea nu a vrut să mai aibă de-a face cu Andreea Bălan, actorul încă mai merge la ea acasă pentru a le vizita pe cele două fetițe, Ella și Clara. Pe pagina lui de Insatgram, a publicat mai multe imagini în care apare alături de copiii lui.

Exit mobile version