Mega-bomba anului în showbiz! Andreea Bălan, cu Petrișor Ruge după divorțul de George Burcea?!

 

În urmă cu mai bine de o lună, Andreea Bălan și George Burcea își anunțau separarea. Chiar dacă artista susține că a încercat să-și salveze căsnicia, se pare că lucrurile nu au mai funcționat între cei doi și au decis să meargă pe drumuri separate.

A trecut mai bine de o lună de când Andreea Bălan a mărturisit la tv tot adevărul despre divorțul de George Burcea. Acum, noi lucruri se pun cap la cap și este posibil ca în scurt timp să auzim de un nou cuplu în showbizul românesc: Andreea Bălan și Petrișor Ruge?!

Cei doi se cunosc de 12 ani, timp în care au ajuns să se cunoască extrem de bine și să lege o legătură foarte strânsă. Sunt apropiați și pe scenă, dar și în viața reală, căci artista a susținut în repetate rânduri că se înțeleg de minune și îi leagă foarte multe lucruri pe care le au în comun. Cu toate acestea, împărtășesc, acum, același sentiment: cel al despărțirii!

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, iar Petrișor Ruge s-a despărțir de Sandra Izbașa. Lucrurile se îndreaptă, pentru cei doi, în aceeași direcție, așa că nu este exclus să vedem, peste ceva timp, un cuplu Andreea Bălan-Petrișor Ruge, mai ales ținând cont de faptul că au mai existat de-a lungul timpului numeroase speculații potrivit cărora între cei doi ar fi mai mult decât o relație profesională și de prietenie.

Mai mult, ieri, de ziua de naștere a lui Petrișor Ruge, Andreea Bălan a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj interesant.

”Azi e ziua lui Petricică Superman. De 12 ani împreună. E cel mai stabil din viața mea. Trofeul care ne-a schimbat viața. Acum 12 ani – locul 1 – la Dansez pentru tine. Happy Birthday!” a scris vedeta, pe social media.

Exit mobile version