Motivul rușinos pentru care cântăreața Gabriela Ilișiu a fost dată afară de la Love Island România. Ce s-a întâmplat în show-ul de la Pro TV, de fapt

La abia o săptămână de când a început Love Island, s-a și făcut prima eliminare. Gabriela Ilișiu a plecat din Tenerife, în cadrul celei mai recente ediții difuzate pe PRO TV. Tânăra de 23 de ani venise cu mari speranțe de a-și găsi marea iubire, dar a plecat singură acasă.

Noua emisiune a adunat 10 concurenți, 5 fete și 5 băieți care au venit să-și caute un partener stabil. Plini de curaj, au lăsat inhibițiile la ușă și au început să formeze cupluri. Nu a durat mult până când s-au răzgândit, motiv pentru care Gabriela a rămas singură.

Niciunul dintre băieți nu a vrut să o mai aleagă pe Gabriela Ilișiu pentru recuplare. De ce? Pentru că spre deosebire de celelalte concurente, nu și-a manifestat dorința de a lega, într-adevăr, o relație. A stat la distanță de colegii de la Love Island și a evitat socializarea. Acesta ar putea fi și motivul pentru care, de trei ani, este singură, așa cum spunea chiar ea, la PRO TV.

Așadar, tânăra de 23 de ani și-a luat „adio” de la marele premiu de 50.000 de euro, dar și de la șansa de a lega o poveste de iubire în Tenerife și de la planul inițial:

„Cred în dragoste la prima vedere, dar și în dragoste adevărată, așa că nu văd de ce să nu o găsesc în Tenerife. Îmi doresc să-mi găsesc bărbatul potrivit în Love Island”, spunea fosta concurentă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, înainte de a începe competiția.

Cine este concurenta eliminată de la PRO TV
Gabriela Ilișiu are 23 de ani și este o cântăreață din Cluj Napoca. Se definește ca fiind artistă și a venit la Love Island să-și găsească un partener, dar și să-și facă prietene.

În doar o săptămână, nu a reușit nici una, nici alta:

„Mă numesc Gabriela, am 23 de ani, sunt din Cluj-Napoca, sunt cântăreață, scriu muzică, cânt, colaborez cu alți artiști, tot ce înseamnă să fii artist mă reprezintă. Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu.

Aștept cu nerăbdare să cunosc băieții, sunt foarte curioasă ce mă așteaptă, mi-aș dori să găsesc pe cineva care are foarte multă încredere în sine și cineva cu care pot să vorbesc, pot să comunic, să știe să și petreacă, să îi placă viața de seară.

Sunt și foarte interesată de fete, adică mi-aș dori să îmi găsesc câteva prietene foarte bune, sunt curioasă de temperamentul lor și ce să vă mai spun, abia aștept să ne vedem”, spunea ea, înainte de a începe provocarea.

Exit mobile version