Oana Zavoranu a confirmat! Da, este vorba despre relatia ei cu Alex Ashraf:

Fire vulcanică, dar pasională, Oana Zăvoranu pare că nu s-a schimbat foarte mult, însă nu este chiar aşa. Privită mai îndeaaproape, mai în profunzime, Oana a găsit acel ceva ce pare că i-a lipsit dintotdeauna: echilibrul.

A recunoscut-o chiar ea, dar sub o altă formă, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, de la Antena Stars. Vedeta a impresionat audienţa de fiecare dată, fie cu talentele sale în ale actoriei al cântării, fie cu ieşirile sale furtunoase. A fost mereu autentică, dorită, dezamăgită, a experimentat mai toate sentimentele omeneşti, însă niciodată nu a întâlnit la un bărbat atât de multă răbdare, atât de multă perseverenţă, atât de multă iubire pură, chiar şi după „uraganul Oana” trecea prin zonă.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, a recunoscut Oana Zăvoranu, în platourile „Agenţia VIP”.

De asemenea, Alex Ashraf, soţul Oanei Zăvoranu a dat dovadă de mult tact şi multă încredere în calităţile şi sentimentele sale. În mintea şi inima sa, avea deja proiectat viitorul din prezent, dovadă că nu şi-a ascultat corect, nebuneşte chiar, instinctele.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, a completat Zăvoranca.

Exit mobile version