Se lasă cu scandal? Alina Ceausean, rectie imediata dupa ce a parasit Asia Express! „A fost o….”

 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția ”Asia Express”. Blondele, așa cum li se spunea în emisiune, au ajuns extrem de departe, însă nu și până în finală.

Prietenele Alina și Carmen au fost o revelație atât pentru ceilalți concurenți, cât și pentru fanii emisiunii. Divele au luptat cu toate armele și nu de puține ori au ajuns primele la punctul de sosire.

Curajul, voința, dorința, dar și norocul celor două blonde i-au uimit pe colegii de competiție, dar i-au făcut să le și invidieze.

Din păcate, drumul comorilor pentru ele s-a încheiat miercuri seara, când în urma probei eliminatorii, ancora a fost roșie.

”Ancora este roșie, însa vrem să vă transmitem ceva: v-am simțit acolo alături de noi de la prima amuletă și până acum, în ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curată, trăită zi de zi, o lună jumate, fără oprire. Am plecat la drum best friends și ne-am întors tot așa. Am trecut prin multe momente în care am zis „ai de capu’ meu”, „să facem ce?” sau „hai c-o facem și pe asta”, în stilul nostru. Sper ca la un moment dat să se vadă într-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alături de fiecare echipă și fără de care show-ul nu ar exista. Am scos din ghiozdane ceva ce caram cu noi de muuult timp: peruci blonde (mă rog, doar una a mai rămas) pentru reactoarele 3 și 4 cărora le urăm cu acest suvenir metaforic, succes la autostop – bine din ăla cum am tot avut in Filipine și în Taiwan. Multă baftă tuturor, vă urmărim pe drumul comorilor cu emoție și abia așteptăm să vedem ce vă așteaptă. Pentru voi, gașca de pe online, oamenii de acasă, ne bucurăm că ne-ați putut descoperi în alt mod prin intermediul show-ului, sperăm să rămâneți aici, alături de noi, în călătoria noastră online. Show must go on! Asia Express continuă”, a fost mesajul Alinei Ceușan.

Și Carmen Grebenișan a reacționat imediat după eliminarea din concurs.

”A fost una dintre cele mai frumoase experiențe la care am reușit să participăm vreodată în viața noastră. Este ceva de nedescris… Suntem cele mai norocoase, chiar dacă drumul comorilor se încheie pentru noi aici. Suntem foarte recunoscători întregii echipe și îi felicităm pentru această producție impecabilă. Jos pălăria @asiaexpressromania !! Le dorim succes în continuare colegilor! Am fost o adevarată familie acolo. Sunteți minunați, toți și toata lumea care ne-a susținut drumul pe care l-am parcurs până acum! Mulțumim tuturor susținătorilor”, a scris și Carmen pe Facebook.

Mayo Clinic adding 11 floors, including hotel, to downtown Rochester how to take rad mass 4-dhea liquid rochester clinic
Exit mobile version