Vestea trista a zilei! Din pacate este vorba despre Rica Raducanu

Rică Răducanu trece prin clipe grele în acest moment, după ce a primit o veste rea. Fostul jucător al formaţiei de fotbal Rapid Bucureşti a fost diagnosticat cu o boală grea, căreia medicii nu îi găsesc leac. Fostul sportiv este conștient că nu se va mai vindeca niciodată.

Rică Răducanu este grav bolnav

Rică Răducanu a dezvăluit, de curând, că se confruntă cu o problemă de sănătate care nu-i dă pace. Are mai multe afecțiuni care au apărut odată cu vârsta, dar cea care îi dă cele mai multe bătăi de cap este guta. A făcut mai multe terapii, a urmat tratamente stricte, dar nicio modalitate nu a dat rezultate.

Medicii i-au zis că nu se va vindeca niciodată și va trebui să se lupte cu boala până la sfârșitul vieții. Sportivul este conștient, dar încearcă să facă haz de necaz când vine vorba despre problemele de sănătate.

„Am făcut tratament, la Mangalia, pe perioada verii, am făcut și împachetări cu nămol și tot felul de terapii noi. Dar, boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata!

Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: „Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, a declarat Rică pentru Ego.ro.

Rică Răducanu muncește din răsputeri

Chiar dacă a ajuns la 75 de ani, fostul jucător de la Dinamo este foarte activ. Muncește din greu la restaurantul său de pe litoral și este mândru de ce a realizat. Spune că lucrurile mișcă bine la afacerea sa, dar face și multe eforturi ca să o țină pe picioare.

Cât despre pensie, primește una rușinos de mică, după peste 50 de ani petrecuți pe teren. Mai exact, fostul mare portar al echipei Rapid încasează o sumă de 1.800 de lei, bani care nu îi ajung deloc, dar face eforturi să compenseze veniturile prin munca depusă la propria sa terasă.

Exit mobile version