Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești. Prețul este amețitor

 

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești? Șeful statului s-a afișat cu o piesă vestimentară care depășește cu mult pensia din România.

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești
Ieri, 22 aprilie, Klaus Iohannis a mers în rezervația naturală Delta Văcărești pentru a celebra Ziua Pământului. Deși a stat inițial într-un tricou negru cu mânecă scurtă, în momentul când a început conferința de presă șeful statului s-a îmbrăcat cu o jachetă pentru întrebările jurnaliștilor.

Acesta a fost și momentul în care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată! Președintele României a apărut într-o jachetă de culoare albastru, o jachetă Chervo cu un preț amețitor. Se pare că, piesa vestimentară purtată de președintele României costă nici mai mult, nici mai puțin de 329 de euro, fără taxe de livrare. Așadar, puțin peste 16 milioane, ușor peste o pensie medie din România și, în mod categoric, banii pe care îi primesc doi pensionari cu pensie minimă.

Iar asta nu e prima dată când hainele președintelui creează controverse. Astfel, în urmă cu trei ani de zile, Klaus Iohannis a vizitat baza militară Mihail Kogălniceanu unde s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului Militar NATO, generalul Petr Pavel şi a vizitat centrul administrativ al bazei și a purtat discuţii cu piloţii români şi britanici. Iohannis a apărut atunci într-un sacou navy și pantaloni albi, ținuta fiind completată de o cămașă albă, pantofi maro și o pereche de ochelari de tip Aviator. Aproape instantaneu, pe rețele de socializare, oamenii au făcut paralela cu actorul Tom Cruise în filmul Top Gun.

De asemenea, în urmă cu doar câteva săptămâni, Klaus Iohannis făcea furori cu o altă jachetă. Vorbim despre o jachetă Spyder Cordin, una care pe Amazon costă „numai” 418 dolari + 20 dolari transportul. De asemenea, cizmele și ele de firmă, Aigle Parcours 2 Signature, între 900 și 1150 lei, în funcție de site -ul și de firma care le comercializează.

 

Exit mobile version