Câți lei i-a dat Florin Salam unui cerșetor. Îți vei schimba radical părerea despre el

 

Florin Salam și-a arătat ”pătrățelele”, chiar în inima Capitalei! Manelistul și trupa lui tocmai ajunseseră la locul faptei, un restaurant unde trebuia să ”acompanieze” o nuntă, moment în care căldura l-a provocat! Așa că și-a ridicat tricoul până la gât și a oferit imaginea zilei!

Florin Salam e grăbit mai mereu. Dar mai ales acum, după o ”pandemie” care i-a retezat elanul financiar aproape un an, și nu numai lui, ci și băieților din trupa lui, care cântă la acordeon sau tobe. S-a întâmplat zilele trecute, pe străzile din București. Artistul, val-vârtej către Unirii, acolo unde invitații unui important eveniment, o nuntă, îl așteptau cu sufletul la gură. A avut ceva de ”înfruntat” Salam până să ajungă să le cânte mirilor.

A ocolit-o pe la Guvern, acolo unde un roșu de semafor i-a barat trecerea. Ghinion pentru manelist, noroc pentru un biet cerșetor cu handicap. Cum s-a făcut roșu, iar mașina cântărețului s-a ridicat în frâne, nevoiașul a atacat. A cerșit, i-a ieșit. Geamul de la una dintre portierele din spate a alunecat silențios. O mână și-a făcut apariția dar, mai important, în degete flutura bancnota. Una de 50 de lei. Omul străzii a apucat-o, a mulțumit și s-a retras, fericit. S-a făcut și verde, iar șoferul a călcat-o.

La Unirii avea să fie stopul final. Acolo, Florin Salam și trupa lui dădeau recitalul. Căldura mare l-a toropit pe cântărețul de muzică de petrecere. Așa că a făcut cel mai ușor gest, înainte de a lua o gură de apă: și-a ridicat tricoul. Până la gât, iar ”pătrățelele”… Nu i s-au văzut, că are și Salam o vârstă și alte priorități, clar, sala de fitness nu e inclusă. Nu a stat, totuși, mult, expunerea în public e la fel de periculoasă precum la soare, astfel că tricoul s-a dus în jos precum jaluzeaua. Apoi, manelistul și trupa au pășit în restaurant. Era vremea banilor.

 

 

Exit mobile version