Cristina Șișcanu marturisiri dureroase despre Filip, baiatul lui Madalin Ionescu din prima casnicie

Cristina Șișcanu a avut o scurtă vacanță la malul mării împreună cu familia sa, însă a întâmpinat o situație neplăcută care i-a adus un sentiment de dezamăgire. Această situație nu a fost legată de servicii, hotel sau mâncare, ci de atitudinea oamenilor de pe internet față de fiul său, Filip, în vârstă de 19 ani și jumătate, care are nevoi speciale.

„Călătorim la mare cu Petra, Filip și bunica Irina. Și iată problema cu bagajele!”, a anunțat Cristina Șișcanu pe rețelele sociale. Pe măsură ce au ajuns la cazare în Mamaia Nord, Cristina Șișcanu și-a ținut fanii la curent cu tot ce se întâmplă în vacanța lor, atât lucruri frumoase, cât și mai puțin plăcute.

„Am reușit să petrecem o oră pe plajă! Nu a fost ușor să-l convingem pe Filip să meargă la mare… dar acum este fericit. Este ora prânzului. Deoarece Filip mănâncă numai mâncare pasată, ne adaptăm pe plajă și îi tai pizza în bucăți mici. Petra este ajutoarea mea”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Cristina le-a postat pe Facebook.

Cristina Șișcanu avea 26 de ani când a devenit mamă pentru Ștefania și Filip, copiii pe care Mădălin Ionescu îi are din căsătoria cu Mihaela Coșerariu. Ea îi iubește pe acești copii ca și cum ar fi ai ei și îi răsfață pe Filip, care are nevoi speciale, uneori chiar mai mult decât pe fiica sa Petra. Acest lucru este vizibil în imaginile pe care le postează și în discursul său.

Cristina Șișcanu, confruntată cu un mesaj dureros în vacanță

În timpul vacanței de zilele trecute la mare, Șișcanu a fost confruntată cu o situație care a revoltat-o și a afectat-o profund. Ea s-a întors pe internet cu un mesaj dureros, în care își confruntă pe cei care au jignit-o pe Filip, un băiat cu probleme neurologice de mic copil, despre care atât Mădălin Ionescu, cât și Cristina Șișcanu, au vorbit deschis și cu acceptare.

„Am făcut postări frumoase și am primit foarte multe comentarii plăcute, dar, ca de obicei, există și persoane care, nu știu cum să le spun, sunt sărace sufletește. Nu poți să spui sau să gândești ceva de genul „de ce l-ați

luat pe acel băiat special cu voi?”. Așa suna unul dintre comentarii. Rușine să vă fie, sunteți deplorabili.

Știți ce? Noi nu ne simțim rușinați de Filip. El este copilul nostru la fel ca ceilalți. Nu contează că sunteți oameni care îl jigniți, sunteți înstrăinați și aveți o educație deficitară. Să vă fie rușine celor care scrieți „de ce îl expuneți pe Filip”, „de ce îl luați peste tot cu voi”. Nu sunteți oameni dacă lăsați astfel de comentarii, aveți sufletul întunecat și rănit. Degeaba existați pe această planetă dacă puteți scrie astfel de comentarii?”, a exprimat Cristina, profund afectată.

Filip are acum 19 ani și este fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie. El a avut sechele neurologice încă de la vârsta de doi ani, după ce a contractat varicelă, deoarece vaccinul nu era disponibil la momentul respectiv.

Mădălin Ionescu are trei copii. Filip (19 ani) și Ștefania (25 de ani) sunt din căsătoria sa anterioară cu Mihaela Coșerariu, iar Petra (6 ani) este din căsătoria cu Cristina Șișcanu. Cei doi copii mai mari au rămas sub îngrijirea lui după divorț, iar Cristina Șișcanu i-a crescut ca și cum ar fi copiii săi. Filip este foarte iubit pe internet și primește numeroase mesaje de admirație. El are probleme neurologice din copilărie, datorită varicelei, iar acest lucru a fost dezvăluit de Mădălin și Cristina în repetate rânduri.

Exit mobile version