Dana Roba primele declaratii dupa ce a fost la un pas de moarte! De ce a fost atacata de sotul sau

Știrea că Dana Roba a suferit violențe și tortură din partea tatălui copiilor ei și a fost internată în stare gravă la spital a șocat lumea mondenă la începutul acestei luni. Au ieșit la iveală detalii înfricoșătoare despre modul în care vedeta a fost mutilată de către Daniel Balaciu, partenerul său de viață. Make-up artistul afirmă că acesta și-ar fi premeditat fapta.

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani și au două fiice adorabile împreună. Cei doi au avut o poveste de dragoste frumoasă pe o perioadă îndelungată, dar, așa cum a declarat make-up artistul cu ceva timp în urmă, relația lor nu mai era armonioasă în ultima perioadă, motiv pentru care au decis să divorțeze. La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost internată de urgență în spital după ce a fost bătută de partenerul său de viață cu un ciocan.

Dana Roba susține că soțul ei și-a premeditat fapta și a oferit un interviu în care a povestit despre tortură.

„El și-a premeditat asta încă de duminică seară, deoarece eu nu aveam un ciocan ca cel cu care am fost lovită. În timpul bătăii, îmi amintesc că i-am spus: ‘Daniel, să știi că nu mă lovești pe mine, ci pe Hristos, pe copilul lui Isus, și vei regreta toate loviturile pe care mi le aplici.’ Asta îl enerva și mai tare și mă lovea cu și mai multă furie. M-a călcat în picioare pe față și mi-a spus: ‘O să mori, du-te dracu de pocăită, vei muri.’ Așa m-a insultat în mod constant”, a declarat Dana Roba la România TV.

Când a fost întrebată de ce crede că a fost torturată, Dana Roba a spus că nu știe motivul pentru care partenerul ei de viață a comis un astfel de act, dar că, atunci când se va recupera, dorește să se confrunte cu el și să îl întrebe.

„Nu știu de ce a făcut asta. Când mă voi simți mai bine, vreau să îi fac față și să îl întreb, pentru că am fost o soție foarte bună, el nu a muncit niciodată în viața lui. Eu am fost cea care aducea bani în casă și muncesc pentru toți. Fetele mele sunt în siguranță, frecventează școli private și eu am fost…”, a adăugat Dana Roba la România TV.

Dana Roba a declarat că speră că legea va acționa în mod corespunzător. Make-up artistul subliniază că nu merită să fie agresată și menționează că nu l-a înșelat niciodată pe soțul ei, fiind singura care aducea bani în casă.

„Sunt de părere că legea își va face treaba așa cum trebuie. Nu meritam să fiu bătută, nu l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva. Nu înțeleg de ce am fost supusă acestor agresiuni atroce”, a concluzionat Dana Roba conform aceleiași surse citate anterior.

Exit mobile version