Piept de pui cu gem de caise

Continuăm călătoria culinară și ajungem în Rusia, de unde te inspirăm cu o rețetă specială, preparată din carne de pui și gem de caise! Pentru că mulți dintre noi ne-am săturat de clasicul pui la cuptor, a venit rândul să ne mai inspirăm și de la vecinii noștri cu diferite preparate. Astăzi venim cu o rețetă de inspirație rusească. Am aflat că lor le place foarte mult puiul combinat cu dulceața de caise, așa că am simțit nevoia să încerc și eu preparate noi. Din fericire această rețetă m-a surprins plăcut așa că v-o spun și vouă! Aștept păreri despre cum v-a ieșit și plăcut!

Pentru a o găti, ai nevoie de:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul la 200 de grade, feliază ceapa și pune-o împreună cu sare și piper deasupra cărnii de pui. Adaugă gem de caise și zahăr brun. Acoperă cu folie de aluminiu și lasă la cuptor 30 de minute. Între timp fierbe niște orez pentru a servi ca garnitură pentru puiul cu gem de caise. Și ca să identifici ușor produsele pentru lista de cumpărături, iată produsul CocoRico ideal pentru această rețetă: http://cocorico.ro/pro…/pulpa-de-pui-dezosat-file-si-minor/… .

Vă pup cu drag, poftă bună!

Exit mobile version