S-a aflat adevarul! Irinel Columbeanu arunca bomba despre relatia dintre Monica Gabor si soferul Ricky

Multa lumea s-a intrebat la acea vreme daca intre Monica Gabor si soferul ei, Voicu Panzar, ar fi existat o legatura mai mult decat profesionala. Afaceristul a lansat recent cel de-al doilea volum al cartii sale, Istoriile unui vehement. Apofenia, unde a vorbit despre viata sa, inclusiv despre presupusa relatie pe care fosta lui sotie ar fi avut-o cu Ricky.

Irinel Columbeanu a lansat in urma cu cateva zile al doilea volum al cartii sale. Afaceristul a marturisit ca nu intelegea anumite manifestari a Monicai Gabor cu putin timp inainte sa-i devina sotie. Irinel a povestit in cartea sa ca Monica avea mici rautati uneori, care i-au atras atentia pe parcursul relatiei lor. Ea a avut o remarca la un moment dat cu privire la soferul Voicu Panzar, despre care s-a spus la acea vreme ca ar avea o relatie ascunsa.

“Asta nu însemna că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat. Atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu.

Cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană „Ricky Martin de România”. La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o reacție răutăcioasă, care lui Ili i se păru forțată și inutilă: — Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spuse ea pe un ton afectat și nenatural”, a scris Irinel Columbeanu in Apofenia, potrivit ciao.ro.

Exit mobile version