Cum îmbraci copilul de sărbători. 4 idei de ținute

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate cu drag de toată lumea, atât de părinți, cât și de copii. Urmează reuniunile cu familia și te gândești neîncetat cum îmbraci copilul de sărbători, mai ales că vor avea loc adevărate ședințe foto. Poate unele haine i-au rămas mici, iar altele nu sunt în ton cu sărbătoarea. Inspiră-te din ghidul nostru festiv și concepe o ținută în care micuțul tău să arate adorabil.

Iată 4 idei de ținute vestimentare pentru copii potrivite pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

1. Salopete de copii pentru Crăciun
Salopetele sunt confortabile, călduroase și drăgălașe. Micuțul tău se va simți bine în ele și va cuceri pe toată lumea cu zâmbetul lui. Alege modele din velur cu botoșei incluși, confecționate din bumbac și cu tematică de sezon. Culoarea roșie, omul de zăpadă, pinguinii, Moș Crăciun și ursul polar sunt detaliile care vor face diferența. Fotografiile pe care le veți face de sărbători cu micuțul vostru îmbrăcat în haine festive vor rămâne cele mai dragi amintiri. Descoperă întreaga colecție de salopete pentru copii pe chicco.ro.

2. Ținute cu cămăși albe
Cămășile albe fac întotdeauna impresie bună, mai ales dacă sunt acompaniate de un papion. Le poți combina cu blugi, cu pantaloni raiați, cu fustițe ori cu sarafane, fiind o piesă potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Cum îmbraci copilul de sărbători nu mai este deloc o dilemă atunci când ai la îndemână o cămașă albă. Dacă urmează să faceți o plimbare și te gândești să nu îi fie frig celui mic, completează ținuta cu o vestă ori un cardigan înainte de a-i pune geaca ori paltonul.

3. Rochii de sărbătoare
Rochiile de sărbătoare nu ar trebui să lipsească din garderoba unei fetițe. Pentru sezonul rece, alege modele cu mâneci lungi și aplicații elegante.Volanele și fundele aplicate sunt ingredientele unei ținute perfecte pentru zile festive. Mai lipsește o pălărie și o pereche de cizmulițe din lac pentru ca ținuta să fie completă.

4. Ținute cu pantaloni cu bretele
Băiețelul tău va face furori în noua lui pereche de pantaloni din flanelă cu bretele. Completează ținuta cu o cămașă albă și o vestă călduroasă. Și ca să fii în ton cu sărbătoarea, adaugă o piesă vestimentară de culoare roșie. Pentru un plus de eleganță, completează ținuta chiar cu un sacou decorat cu același imprimeu ca pantalonii.

Tu cum îmbraci copilul de sărbători în acest an?

Exit mobile version