Proiect superb. O casa de vis P + M pentru cine iubeste stilul traditional

Plan parter. Inca de la intrare suntem intampinati de o terasa de vis, un loc numai bun de a te relaxa cu familia. Suprafata de 19,5 mp este suficienta pentru a face o multime de activitati protejati de soarele parjolitor sau de ploaie sacaitoare. Inauntru gasim o baie de 3,5 mp si un living room cu bucatarie open space, totul avand suprafata de 32 mp.

Plan mansarda. Doua dormitoare gasim aici, destul de generoase as spune. Un dormitor are suprafata de 13,15 mp si unul de 11,58 mp. O baie de 3,93 mp le deserveste si un hol de 3,4 mp face legatura intre toate aceste incaperi.

Sistemul de constructie este bazat pe structura din lemn cu izolatie din vata dar poate fi adaptat si pentru alt tip de material.

Pretul proiectului. Daca iti doresti si tu o casa asemanatoare trebuie sa stii ca primul pas este discutia cu un proiectant. In functie de tipul de structura, pretul proiectului se situeaza intre 8-12 e/mp.

Aceasta casa are suprafata construita la sol de 60 mp, incluzand aici si terasa. Suprafata utila, P+M este de 64 mp + suptafata terasei de 19,5 mp.

Exit mobile version